Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πρώτη ψηφοφορία

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πρώτη ψηφοφορία

Πρωτιές και ίσως και ρεκόρ θα έχει πλέον στο βιογραφικό της η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Η κα Σακελλαροπούλου μετά το ναι και του ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται από την πρώτη ψηφοφορία που θα γίνει στις 10.30 το πρωί την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου. Το ζητούμενο είναι πλέον αν η κα Σακελλαροπούλου θα καταρρίψει το ρεκόρ που κατέχει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο οποίος είχε εκλεγεί με 279 ψήφους. Αυτό βέβαια φαντάζει λίγο δύσκολο.

Click4More Τσίπρας: Μέγα λάθος του Μητσοτάκη που δεν πρότεινε Παυλόπουλο – Δεν θα κάνω ό,τι έκανε το ’15 – Συνειδητή επιλογή η Σακελλαροπούλου

Κάνοντας τις σχετικές προσθέσεις ήδη με το ναι που είπε ο Αλέξης Τσίπρας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και με την ψηφοφορία να είναι ονομαστική συγκεντρώνει ήδη 244 ψήφους και έτσι εκλέγεται με την πρώτη καθώς απαιτούνται 200 ψήφοι. Με το ναι από το ΚΙΝΑΛ, η κα Σακελλαροπούλου συγκεντρώνει 266 ψήφους. Έτσι υπολείπονται 14 ψήφοι για να φτάσει τις 280 και έτσι να σπάσει το ρεκόρ Παπούλια.

Click4More Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου μέσα από τα μάτια του Νίκου Αλιβιζάτου – Μια δικαστής που έγραψε ιστορία

Το ΚΚΕ έχει ήδη πει όχι και πλέον όλα είναι ξεκάθαρα: Κι αυτό διότι το ΜέΡΑ25 αποκάλυψε τις προθέσεις του, προτείνοντας για ΠτΔ την μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, ενώ η Ελληνική Λύση λέει “όχι” στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με αφορμή το Άγιο Όρος, το θρήσκευμα και την “Μακεδονία μας”!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις