Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Απάντηση Αρβανίτη για τα επεισόδια στην Κατερίνη – “Μια φορά φασίστες, πάντα φασίστες”!

Απάντηση Αρβανίτη για τα επεισόδια στην Κατερίνη – “Μια φορά φασίστες, πάντα φασίστες”!

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης έδωσε τη δική του απάντηση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στην Κατερίνη.

Ο κ. Αρβανίτης με ένα κείμενο με τίτλο “μια φορά φασίστες – πάντα φασίστες” απαντάει σε αυτούς που αποδοκίμασαν και δημιούργησαν επεισόδια έξω από το Επιμελητήριο στην εκδήλωσε της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Αρβανίτης αναφέρει τα εξής: «Πολίτες» που εκτοξεύουν αντικείμενα. «Πολίτες» που προπηλακίζουν. «Πολίτες» έτοιμοι να λιντσάρουν -και συγκρατούνται μόνο από την Αστυνομία.

Δεν είναι ότι κάποιοι ντρέπονται να τους πουν με το όνομά τους. Είναι ότι δε θέλουν. Υπηρετούν τον προορισμό του «χρήσιμου ηλίθιου» και ως τέτοιοι, δεν κάνει να χαρακτηριστούν αυτό που είναι. Φασίστες.

Χτες, έξω από το Επιμελητήριο όπου θα γινόταν η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, καμιά εικοσαριά από αυτούς, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, άρχισαν να απειλούν, να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουν να ματαιώσουν την εκδήλωση στην Κατερίνη, με ομιλητές τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και εμένα.Η απάντησή μας ήταν μια φράση: «Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας» και η Κόκκινη Καρφίτσα στο πέτο μου.

Την τρομοκρατία την έσπασαν οι πολίτες της Κατερίνης, όπως έπρεπε. Η εκδήλωση έγινε κανονικά και με μεγάλη επιτυχία. Όπως θα γίνουν και όλες όσες έχουμε προγραμματίσει για το μέλλον”

Επεισόδια και διαμαρτυρίες στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στο Επιμελητήριο στην Κατερίνη με ομιλητές τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το lefteria.blogspot.com πραγματοποιήθηκε υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό, ενώ από νωρίς άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί απέναντι αποδοκίμαζαν άγρια, όχι μόνον τους υποψήφιους, αλλά και όσους προσέρχονταν στην εκδήλωση.

Το ίδιο έγινε και κατά την αποχώρηση από το Επιμελητήριο, όπου μερικοί που συμμετείχαν στην εκδήλωση αποδοκιμάστηκαν άγρια από τους οργισμένους διαμαρτυρόμενους κατά του ΣΥΡΙΖΑ και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από την αστυνομία, προκειμένου να καταφέρουν να διαφύγουν από το σημείο. Η αστυνομία στο τέλος δημιούργησε ισχυρό “φράγμα” στην οδό Εφέσου, για να σταματήσει τους διαδηλωτές.

Πηγή: lefteria.blogspot.gr , pierikialithia.blogspot

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις