Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κάλλιο αργά… παρά ποτέ – Η Μαγούλα μπήκε στο υδροδοτικό σύστημα της ΕΥΔΑΠ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μπορεί να άργησε, αλλά τελικά… τα κατάφερε. Εν έτει 2018 η Μαγούλα εντάχθηκε στο υδροδοτικό σύστημα της ΕΥΔΑΠ, αρχής γενομένης από το Σάββατο (01.09.2018).

Η ένταξη του δικτύου στην ευθύνη της ΕΥΔΑΠ αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της εταιρείας, που αφορά επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες περιοχές.

Πρόκειται για ένα δίκτυο 42 χλμ., που εξυπηρετεί περίπου 2.300 παροχές και η ένταξή του στην ΕΥΔΑΠ «σημαίνει για τους πολίτες της Μαγούλας αδιάλειπτη παροχή ποιοτικά άριστου νερού, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, ταχύτητα στην αποκατάσταση βλαβών, δυνατότητα ένταξης σε ειδικά τιμολόγια (κοινωνικά, φιλανθρωπικά, πολυτέκνων, ηλικιωμένων κ.λπ.), πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες κ.λπ.» όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι διαδικασίες ένταξης του δικτύου στην περιοχή αρμοδιότητας της ΕΥΔΑΠ ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή της σύμβασης και του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής ανάμεσα στο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Ιωάννη Μπενίση και το δήμαρχο Ελευσίνας, Γεώργιο Τσουκαλά.

Για οποιοδήποτε θέμα υδροδότησης (βλάβες, νέες παροχές, αλλαγή στοιχείων, κλπ.) μπορούν να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά στο 1022, στο Περιφερειακό Κέντρο Ελευσίνας ή στο www.eydap.gr”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις