Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπέτυ Μπαζιάνα: Εμφάνιση στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Μπέτυ Μπαζιάνα: Εμφάνιση στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Αιφνιδιάστηκαν όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής όταν είδαν την σύντροφο του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα να περνάει το κατώφλι.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής κλείνει στις 20 Απριλίου τα 4 χρόνια χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη και χωρίς να έχουν τιμωρηθεί όσοι ευθύνονται τόσο για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα όσο και για άλλα εγκλήματα. Η παρουσία της Μπέτυς Μπαζιάνα στην δίκη είναι εμφανώς συμβολική. Η κα Μπαζιάνα κάθισε στο ακροατήριο και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους.

Η κα Μπαζιάνα έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού. Μίλησε  με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΜΕ. «Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας», του είπε η κα Μπαζιάνα και του ευχήθηκε καλή δύναμη.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε η Μάγδα Φύσσα. Η Μπέτυ Μπαζιάνα αγκάλιασε και φίλησε τη Μάγδα Φύσσα, και της ευχήθηκε κουράγιο ενώ της είπε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης. Η κα Φύσσα ζήτησε από την Μπέτυ Μπαζιάνα να επισκεφθεί την τουαλέτα η οποία είναι χαλασμένη και να μεσολαβήσει ώστε να επισκευαστεί ο χώρος, αφού φιλοξενεί μεγάλες και σημαντικές υποθέσεις.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις