Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Συμφωνία των Πρεσπών – Βουλή: Τα φιλιά του Βούτση και οι πλακίτσες Βενιζέλου

Συμφωνία των Πρεσπών – Βουλή: Τα φιλιά του Βούτση και οι πλακίτσες Βενιζέλου

Σε καλή διάθεση είναι παρά τις εντάσεις των ημερών οι περισσότεροι στην Βουλή. Αυτό μαρτυρούν οι φωτογραφίες μέσα από το κοινοβούλιο με βουλευτές όλων των κομμάτων να είναι έτοιμοι να πάρουν θέση για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Από νωρίς το πρωί που ξεκίνησε η συνεδρίαση, μια συνεδρίαση που θα είναι μαραθώνια μέχρι να φτάσουμε στην ψηφοφορία της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι περισσότεροι πρωταγωνιστές ήταν εκεί. Όπως ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ο οποίος σε πολύ καλή διάθεση έστελνε φιλιά σε κάποιον ή κάποια στην ώρα που κατευθυνόταν στα πίσω έδρανα της Βουλής.

Καλή διάθεση και από την υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου η οποία ήταν ντυμένη στο αγαπημένο της χρώμα, το λευκό.

Χαμένη στις σκέψεις της και στο τι θα πράξει απόψε στην ψηφοφορία η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα. Με πολλές σημειώσεις η υφυπουργός δεν άνοιξε τελικά πλήρως τα χαρτιά της.

Τρελά κέφια για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Γιάννη Μανιάτη και τον Θεόδωρο Παπαθεοδώρου. Κάτι αστείο φαίνεται να έλεγαν αλλά δεν είχε βγει ακόμα η δήλωση Καραμανλή….

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις