Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανδραβίδα: Τι λέει ο δήμαρχος για το άγριο ξύλο στο γραφείο του – «’Έτσι ξεκίνησε ο καβγάς»

Χανιά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Άγριο ξύλο στο Δημαρχείο Ανδραβίδας – Κυλλήνης μεταξύ ενός αντιδημάρχου και ενός δημοτικού συμβούλου. Τι λέει στο Newsit.gr ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ που ήταν παρών για το περιστατικό.

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ο δήμαρχος Κυλλήνης – Ανδραβίδας, κ. Ναμπίλ Μοράντ, πως το γραφείο του μετετράπη σε ρίνγκ με τον ίδιο να αναλαμβάνει χρέη “διαιτητή” όταν ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Διονύσης Μάλλιαρης, πιάστηκε στα χέρια με τον αντιδήμαρχο, κ. Ανδρέα Μίγκο.

Χθες το μεσημέρι, ο κ. Μοράντ συζητούσε στο γραφείο του με τον κ. Μίγκο και λίγο αργότερα στην κουβέντα μπήκε και ο κ. Μάλλιαρης.

Η συζήτηση κυλούσε ομαλά μέχρι ο δημοτικός σύμβουλος να ζητήσει το λόγο από τον κ. Μίγκο για μια ανάρτηση που είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και αφορούσε τον κ. Μάλλιαρη.

Έτσι φούντωσε ο καβγάς!

“Κάθονταν και κουβέντιαζαν ήρεμα. Ήρθε ο άλλος του ζήτησε γιατί ασχολείται μαζί του, με ήρεμο τόνο. Και όταν του απάντησε ο άλλος ότι δεν είναι δική του δημοσίευση αλλά από εφημερίδα επέμεινε και σε μηδέν χρόνο σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να του λέει ‘να την κατεβάσεις, θα σου κόψω το κεφάλι’. Ο άλλος λέει ‘δεν δέχομαι απειλές’”, περιγράφει στο Newsit o κ. Μοράντ και εξηγεί πως ο καβγάς φούντωσε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Όπως λέει, η δημοσίευση ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση των δυο ανδρών και τονίζει ότι το χτύπημα που δέχθηκε ο κ. Μίγκος του προκάλεσε ένα μικρό σκίσιμο στο μάτι. Μάλιστα, ο ίδιος τον συνόδευσε μαζί με τη σύζυγό του μέχρι το νοσοκομείο του Πύργου προκειμένου να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Μοράντ στο Newsi.gr

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις