Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Αυτοκτονία στη Φωκίδα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες – Άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητο της 42χρονης [pics]

Αυτοκτονία στη Φωκίδα

Συγκλονίζει η αυτοκτονία της 42χρονης στη Φωκίδα. Η γυναίκα άφησε σημείωμα και βούτηξε στον γκρεμό με το αυτοκίνητό της…

Η αυτοκτονία στη Φωκίδα σημειώθηκε αργά τη νύχτα την Πέμπτη. (12.10.2017). Σοκαριστικές οι εικόνες από το σημείο όπου η 42χρονη γυναίκα έκανε βουτιά θανάτου σε γκρεμό 230 μέτρων.

Το σημείωμα και οι λόγοι που οδήγησαν στην αυτοκτονία

Η 42χρονη ήταν χωρισμένη και κατοικούσε την Ερατεινή Φωκίδας. Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έγραψε ένα σημείωμα. Το πέταξε έξω από το γραφείο του τοπικού αστυνόμου της κωμόπολης, και τράβηξε για το τελευταίο της ταξίδι.

Όπως έγραφε στο σημείωμα είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, κοντά στο χωριό Άγιοι Πάντες, πάτησε το γκάζι οδηγώντας το αυτοκίνητο σε βραχώδη γκρεμό ύψους 230 μέτρων.

Είδε την αυτοκτονία ο ψαράς!

Ένας ψαράς που ήταν μέσα στη βάρκα του, άκουσε έναν πολύ δυνατό θόρυβο και όταν γύρισε είδε το αυτοκίνητο φλεγόμενο να κατρακυλά στα βράχια.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και την πυροσβεστική της περιοχής. Εκείνοι όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν στο σημείο. Έτσι κλήθηκε η ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, για να ανασύρουν τη σορό της 42χρονης.

Δείτε ότι απέμεινε από το αυτοκίνητό της, καθώς επίσης και το ύψος του γκρεμού που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Αυτοκτονία στη Φωκίδα Αυτοκτονία στη Φωκίδα Αυτοκτονία στη Φωκίδα

Πηγή: LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις