Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δε γνωρίζει ο παππούς ότι σκοτώθηκε ο 16χρονος εγγονός του – Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλεία

Δε γνωρίζει ο παππούς ότι σκοτώθηκε ο 16χρονος εγγονός του – Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλεία
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Ο 16χρονος Αλέξανδρος έκανε όνειρα για αυτό το περίεργο καλοκαίρι, ετοιμαζόταν για την νέα σχολική χρονιά όπου θα φοιτούσε στη Β Λυκείου του ΓΕΛ Βάρδας, αλλά δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα “σχέδια” για εκείνον. Έχασε τη ζωή του, στη διασταύρωση της Βάρδας στην ΕΟ Πατρών Πύργου.

Η Λυκειάρχης του ΓΕΛ Βάρδας κ.Κανέλλα Καλλίτση μιλώντας στην «Πατρίς» συγκλονισμένη από το δυσάρεστο νέο δήλωσε: «Ο Αλέξανδρος με μια φράση ήταν ο ορισμός της χαράς της ζωής. Πάντα χαμογελαστός, πολύ καλός μαθητής, αξιαγάπητος σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, συμμετείχε σε όλες τις δράσεις του Λυκείου μας, ήταν πάντα με μια μπάλα στο χέρι, παιδί που του άρεσε ο αθλητισμός…Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Έφυγε η χαρά της ζωής…Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Click4More: Τραγωδία στην εθνική Πατρών – Πύργου: 16χρονος ξεψύχησε στην άσφαλτο

Οι γονείς του και ο μικρός του αδελφός είναι σοκαρισμένοι από την τραγική εξέλιξη του τροχαίου ενώ ο 65χρονος παππούς του που οδηγούσε το μηχανάκι και ακρωτηριάστηκε στο πόδι, δε γνωρίζει για τον θάνατο του λατρεμένου του εγγονού.

Συγκλονισμένη και η τοπική κοινωνία της Νεάπολης αλλά και της ευρύτερης Βουπρασίας αφού ο Αλέξανδρος και η οικογένειά του ήταν γνωστοί στην περιοχή.

Το τροχαίο συνέβη το πρωί της Πέμπτης λίγο μετά τις 09.30. Ο 65χρονος με τον εγγονό του Αλέξανδρο κινούνται από την Νεάπολη προς τη Βάρδα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το μηχανάκι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινούταν στην ΕΟ Πατρών Πύργου που οδηγούσε επαγγελματίας από την Βάρδα. Ο οδηγός του ΙΧ δεν τραυματίστηκε.

Εκείνο που θα πρέπει να διερευνηθεί είναι αν τα φανάρια λειτουργούσαν. Κάποιοι λένε ότι δύο μέρες ήταν «νεκρά», ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι λόγω εργασιών της ΔΕΗ στην περιοχή δεν λειτουργούσαν τα φανάρια και ότι η Αστυνομία δεν είχε ενημερωθεί για την διακοπή.

Όλα αυτά θα πρέπει να διερευνηθούν ενώ τονίζεται ότι πριν την έξοδο στην ΕΟ υπάρχει STOP.

Πηγή: patrisnews

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις