Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Δημήτρης Τσαλής: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του άτυχου πυροσβέστη – video, pics

Δημήτρης Τσαλής: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του άτυχου πυροσβέστη – video, pics

Κηδεύτηκε στη Θεσσαλονίκη ο πυροσβέστης Δημήτρης Τσαλής. Το «τελευταίο αντίο» είπαν πολιτικοί, φίλοι και συγγενείς.

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικών Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Τσαλή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος στη φωτιά που ξέσπασε στο Καλοχώρι.

Στον Ι.Ν Αγίου Ραφαήλ Μετεώρων Θεσσαλονίκης στις 14:00 τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του πυροσβέστη Δημήτρη Τσαλή.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι έδωσαν το «παρών» για να πουν το τελευταίο «αντίο». Εκεί ήταν και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ανάμεσα τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος,  η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, Ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και άλλοι.

Ο Δημήτρης Τσαλής γεννήθηκε το 1974 στη Ροδόπολη Σερρών, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2001 ως δόκιμος Πυροσβέστης, υπηρετούσε στο 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος

Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος θα ήθελα να εκφράσω τη βαθειά μου θλίψη και οδύνη για την απρόσμενη απώλεια του αξιόλογου και αγαπητού συναδέλφου Πυρονόμου Τσαλή Δημητρίου που έχασε τη ζωή του σήμερα κατά τη διάρκεια πυροσβεστικής επιχείρησης.

Όλοι εμείς οι πυροσβέστες εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα τον θυμόμαστε για πάντα ως φωτεινό παράδειγμα υπηρεσιακής προσφοράς και προσήλωσης στο καθήκον.

Με πληροφορίες από life-events

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις