Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εύβοια: Νεκρός στην κούνια του ο μικρός Γιάννης Ζαχαριάς – Ασύλληπτη τραγωδία στην Αμάρυνθο [pic]

Εύβοια: Νεκρός στην κούνια του ο μικρός Γιάννης Ζαχαριάς – Ασύλληπτη τραγωδία στην Αμάρυνθο [pic]

Συγκλονίζει την Εύβοια η τραγωδία με το τρίχρονο αγοράκι. Πάγωσαν οι γονείς του, από τις εικόνες που είδαν στο διαμέρισμα…

Συγκλονισμένη είναι η Αμάρυνθος στην Εύβοια από τον αιφνίδιο θάνατο ενός μικρού αγοριού ηλικίας μόλις 3 ετών.

Το βρέφος κατέληξε νεκρό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και η χαρά της οικογένειάς του μετατράπηκε από τη μια στιγμή στην άλλη σε θρήνο.

Τραγωδία με νεκρό παιδί στην Εύβοια

Η τραγωδία με τον μικρό Γιάννη Ζαχαριά σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στο σπίτι της οικογένειας στην Αμάρυνθο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ευβοϊκή Γνώμη” που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα, η μητέρα του άτυχου παιδιού κατάλαβε κάποια στιγμή ότι το 3χρονο αγοράκι της, το οποίο είχε ξαπλώσει στην κούνια, ήταν παγωμένο και μελανιασμένο.

Στο διαμέρισμα επικράτησε πανικός. Ο πατέρας έτρεξε και πήγε το παιδί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Οι γιατροί έπεσαν πάνω για να σώσουν το αγοράκι, αλλά μάταια. Τα αίτια του θανάτου παραμένουν άγνωστα. Τα γέλια και οι χαρές που είχαν προηγηθεί στο σπίτι έδωσαν τη θέση τους, σε στιγμές ανείπωτου πόνου.

Όπως φαίνεται οι γονείς του παιδιού δεν κατάλαβαν αρχικά τι είχε συμβεί. Το παιδί τους ξάπλωσε στην κούνια και άφησε την τελευταία του πνοή.

Όταν κοίταξαν στη μεριά του ήταν πολύ αργά. Συντετριμμένοι από το αναπάντεχο κακό, περιμένουν απαντήσεις για την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή, στον μικρό Γιάννη Ζαχαριά.

Πηγή: Εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη, egnomi.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις