Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εύβοια: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Σεφερλής – Σπαραγμός για τον 18χρονο οδηγό μηχανής [pics]

Εύβοια

O Γιώργος Σεφερλής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Η παράλειψη που έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή…

Ο 18χρονος Γιώργος Σεφερλής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με το μηχανάκι του στην Εύβοια. Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν τη 01:00 τη νύχτα του Σαββάτου (07-10-2017) στην Επαρχιακή Οδό Αφρατίου – Πισσώνα. Ο άτυχος οδηγός της μηχανής επέστρεφε στο σπίτι του στο Αφράτι, όταν στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Λήλαντα, από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε εκτός δρόμου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η μηχανή προσέκρουσε σε χωμάτινο ανάχωμα, ανατράπηκε και κατέληξε στην κοίτη του ποταμού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 18χρονος δεν φορούσε κράνος.
 
Ο Γιώργος Σεφερλής διέμενε στο Αφράτι και έπαιζε ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα του χωριού, όπου ήταν γνωστός και αγαπητός. Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν διασώστες, αλλά ήταν αργά για το 18χρονο παιδί. Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε πόνο στην Εύβοια και όχι μόνο. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το αναπάντεχο χτύπημα της μοίρας.

Ο 18χρονος Γιώργος Σεφερλής που σκοτώθηκε

Εύβοια Εύβοια Εύβοια Εύβοια

Σκοτώθηκε σε δυστύχημα 37χρονος πατέρας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Λιβανάτες από τον ξαφνικό χαμό ενός 37χρονου οικογενειάρχη. Το τραγικό συμβάν έγινε στις 10:00 το πρωί σε ορεινή αγροτική περιοχή των Λιβανατών και συγκεκριμενα στη θέση “Αγία Βαρβάρα”.

Ο 37χρονος από τις Λιβανάτες είχε πάει εκεί για κάποιες αγροτικές εργασίες και άγνωστο πως καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του. Δυστυχώς όταν τον βρήκαν δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια, αφού ο άτυχος 37χρονος είχε αφήσει την τελευταια του πνοή καταπλακωμένος από τον γεωργικό ελκυστήρα.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία, που κάνει λόγο για έναν πολύ αγαπητό, εργατικό και άριστο οικογενειάρχη, πατέρα ενός μικρού παιδιού. Το Α.Τ. Αταλάντης έχει αναλάβει την έρευνα για το δυστύχημα.

Πηγή: eviazoom.gr, lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις