Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εύβοια: Βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου ζευγαριού στο Μαντούδι – Το στοιχείο που κρατάει ζωντανές τις ελπίδες!

Εύβοια: Βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου ζευγαριού στο Μαντούδι – Το στοιχείο που κρατάει ζωντανές τις ελπίδες!

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το αγνοούμενο ζευγάρι στο Μαντούδι στην Εύβοια. Στις έρευνες συμμετέχουν πολυάνθρωπα συνεργεία πυροσβεστών αλλά και drone, που ερευνούν από ψηλά όλη την περιοχή…

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό των άλλων δύο αγνοουμένων στο Μετόχι και στο Μαντούδι. Ήδη, μετά την πτώση της στάθμης των υδάτων, έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο και μάλιστα με ανοιχτές τις πόρτες γεγονός το οποίο δείχνει ότι το ζευγάρι των ηλικιωμένων απομακρύνθηκε από αυτό.

Τα ίχνη τους όμως δεν έχουν εντοπιστεί και η αγωνία των συγγενών τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Στις έρευνες συμμετέχουν πολυάνθρωπα συνεργεία πυροσβεστών αλλά και drone, που ερευνούν από ψηλά όλη την περιοχή, με την ελπίδα ότι θα τους εντοπίσουν ζωντανούς.

Ο κύριος Νίκος Σκουμπρής δήλωσε πως ακόμα και τώρα, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για τους δύο ηλικιωμένους, που αγνοούνται στην Βόρεια Εύβοια. Όπως αναφέρει, η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί τους ήταν ένα 24ωρο πριν «χτυπήσει» οι κυκλώνας Ζορμπάς και χαθούν τα ίχνη τους.

Τα νερά έχουν υποχωρήσει και στο Μαντούδι μετρούν τις πληγές τους από το πρόσφατο πέρασμα του κυκλώνα “Ζορμπά”, καθώς υπάρχουν ζημιές σε σπίτια και καταστήματα, αλλά και στην υπαίθρια αγορά που λειτουργούσε παζάρι.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε λίγες ώρες τα μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποκατέστησαν ζημιές, για να δώσουν στην κυκλοφορία τον δρόμο προς το Μαντούδι, καθώς ένα πολύ μεγάλο τμήμα του είχε καταστραφεί από τα νερά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης.

«Η Περιφέρεια είναι σε συναγερμό. Δίνει μάχες από άκρη σε άκρη της Στερεάς. Προτεραιότητά μας η αποκατάσταση ενός σχεδόν “βομβαρδισμένου” οδικού δικτύου για να εξασφαλίσουμε προσβάσεις με ασφάλεια» σημειώνει ο Περιφερειάρχης Στερεάς, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις παρεμβάσεις που είναι σε εξέλιξη και συμπληρώνει: «μετράμε τις πληγές μας. Προχωράμε στην αποτίμηση των καταστροφών όχι μόνο για τι αναγκαίες αποζημιώσεις στους πληγέντες, αλλά και για νέα έργα υποδομών διεκδικώντας νέες χρηματοδοτήσεις. Συνεχίζουμε χωρίς πολλά πολλά λόγια» .

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις