Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Φωκίδα: Βίασε και άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του – Σοκ στο νοσοκομείο από την εξέταση των γιατρών!

Φωκίδα: Βίασε και άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του – Σοκ στο νοσοκομείο από την εξέταση των γιατρών!

Συγκλονισμένη η Φωκίδα από τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις. Οι έντονοι πόνοι που αισθάνθηκε η μαθήτρια αποκάλυψαν το φρικτό μυστικό. Λύγισαν ακόμα και οι γιατροί…

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί στη Φωκίδα, η αποκάλυψη ότι 16χρονη με βαριά νοητική στέρηση είχε μείνει έγκυος από τον ίδιο της τον πατέρα. Το περιστατικό ήρθε στην δημοσιότητα, όταν, την περασμένη Κυριακή (23-09-2018), η 16χρονη – που μένει στην Ιτέα με την οικογένεια της – ένιωσε φρικτούς πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της ‘Αμφισσας.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος και μάλιστα απέβαλε. Οι γιατροί αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώθηκε ο εισαγγελέας της ‘Αμφισσας, ο οποίος διέταξε εξέταση DNA παίρνοντας δείγμα από τον πατέρα και από τον 15χρονο αδερφό της.

Στα εργαστήρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στην Αθήνα αποδείχτηκε ότι δράστης είναι ο ίδιος ο πατέρας της, ο οποίος αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας και συνελήφθη, χθες το βράδυ, για να οδηγηθεί στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας είναι αλβανικής καταγωγής, αλλά η οικογένεια μένει αρκετά χρόνια στην Ιτέα και η 16χρονη φοιτούσε σε ειδικό σχολείο, λόγω των πολλαπλών προβλημάτων της.

Ανατριχιαστική υπόθεση και στην Αλεξανδρούπολη

Πατέρας σε χωριό πολύ κοντά στην Αλεξανδρούπολη, φέρεται να βίαζε για χρόνια τις ανήλικες θετές του κόρες. Η ανατριχιαστική υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης τα τελευταία 2 χρόνια. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η υπόθεση αυτή έφτασε στα δικαστήρια μόλις πριν μερικούς μήνες.

Ο πατέρας μάλιστα φέρεται να κακοποιούσε εκτός από τις θετές του κόρες και ζώα. Μετά από καταγγελίες και στόματα που άνοιξαν, οι αρμόδιες αρχές ξεκίνησαν έρευνες ενώ οι δυο θετές κόρες όταν άρχισαν οι έρευνες, είχαν ήδη ενηλικιωθεί και κλήθηκαν σε κατάθεση. Ο «πατέρας» καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακή, με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από εφετείο, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα.

Από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την υπόθεση αυτή, λέγεται μάλιστα ότι στο χωριό πολλοί είχαν αντιληφθεί τι συμβαίνει αλλά κανείς δε μιλούσε…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις