Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Φωτιά στην Αχαΐα: Μεγάλες διαστάσεις η πυρκαγιά στα Σαγέικα!

Φωτιά στην Αχαΐα: Μεγάλες διαστάσεις η πυρκαγιά στα Σαγέικα!
Φωτογραφία από: patrastimes.gr

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην Αχαΐα και στα Σαγέϊκα με μέτωπο προς Λιμνοχώρι. Διακοπή κυκλοφορίας και απομάκρυνση των πολιτών.

Νέα φωτιά, η τρίτη κατά σειρά με διαφορά λίγων ωρών, εκδηλώθηκε μετά τις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης, 27.09.2019, στην Αχαΐα. Η νέα εστία εντοπίζεται στην περιοχή των Σαγεϊκων σε δύσβατη περιοχή.

Επιτόπου έσπευσαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από τα τοπικά μέσα ενημέρωση, η φωτιά εκδηλώθηκε  στον δρόμο προς Λιμνοχώρι.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως όσο περνά η ώρα, η φωτιά παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Το μέτωπο της πυρκαγιάς κινείται προς Λιμνοχώρι, ενώ στη μάχη για την οριοθέτηση της προκειμένου αυτή να τεθεί υπό έλεγχο έχουν ριχθεί 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Για λόγους ασφαλείας η ΕΛ.ΑΣ. διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων από Λιμνοχώρι προς Σαγέϊκα. Καθώς και από Σαγέϊκα προς δάσος Στροφυλιάς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η φωτιά καίει γεωργικές εκτάσεις σε οικοπεδική έκταση. Μάλιστα, η πυρκαγιά πλησιάζει μια μάντρα με ζώα και οι Αρχές προσπαθούν να απομακρύνουν τους κατοίκους.

Όπως και την Τετάρτη, 27.09.2018, η νύχτα προβλέπεται δύσκολη για τους κατοίκους της περιοχής…

φωτιά

Με πληροφορίες από: patrastimes.gr / thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις