Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Η κίνηση στο Μαρτίνο από drone [vid]

Φθιώτιδα: Η κίνηση στο Μαρτίνο από drone [vid]

Δείτε από ψηλά πως είναι το μεσημέρι του Σαββάτου η κίνηση στο Μαρτίνο όπου χθες βράδυ έγινε… χαμός.

Λευκό τοπίο, αλλά χωρίς προβλήματα στο δρόμο, όπου χθες εγκλωβίστηκαν εκατοντάδες οδηγοί, είναι η εικόνα το μεσημέρι του Σαββάτου (23/12)  από τη γέφυρα του Μαρτίνου.

Στο εντυπωσιακό βίντεο που έχει τραβηχτεί από drone φαίνεται ότι υπάρχει αρκετή κίνηση η οποία όμως διεξάγεται χωρίς κανέναν πρόβλημα. Χιλιάδες εκδρομείς προτίμησαν – σωστά – να μεταθέσουν τις διακοπές τους κατά μία ημέρα.

Κίνηση αλλά χωρίς προβλήματα

Ιδιαίτερη κίνηση παρουσιάζει και το κομμάτι του Ε65 μήκους 78,6 χιλιομέτρων που δόθηκε από χθες στην κυκλοφορία από Ξυνιάδα για Καρδίτσα και Τρίκαλα, το οποίο οι οδηγοί απολαμβάνουν προς το παρόν χωρίς διόδια.

Γενικά όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο στη Φθιώτιδα είναι από νωρίς το πρωί σε καλή κατάσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε μαζί μας όλα τα κατάλληλα μέσα για ένα ασφαλές ταξίδι.

Ένα από αυτά είναι και οι αντιολισθητικές αλυσίδες, όπως επισήμανε και ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Ανδρέας Κυρίτσης, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο και την έξοδο των Χριστουγέννων:

Πρέπει να σημειώσουμε τέλος ότι για τα χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας και του Δομοκού που αποτελούν τον Χριστουγεννιάτικο προορισμό πολλών εκδρομέων, έχει ξεκινήσει νέος αγώνας ώστε να ανοίξει το δίκτυο και εσωτερικά, καθώς ορισμένα από αυτά μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, ήταν απροσπέλαστα με το χιόνι να ξεπερνά ακόμη και το ένα μέτρο!

πηγή: LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις