Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Πέπλο μυστηρίου για τη δολοφονία νεαρού στις Λιβανάτες – Προθεσμία στους κατηγορούμενους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στα δικαστηρια της Λαμίας βρέθηκαν χθες το απόγευμα ο 26χρονος Αλβανός και ο 30χρονος Έλληνας, που κατηγορούνται για το θάνατο του 22χρονο Αλβανού στις Λιβανάτες Φθιώτιδας. Οι κατηγορούμενοι…

ζήτησαν από τον Ανακριτή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας. Οι συνήγοροι υπεράσπισης, του 30χρονου από τις Λιβανάτες, δεν θέλησαν να πουν οτιδήποτε, πριν ολοκληρωθεί η προανακριση και ο πελάτης τους απολογηθεί, ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα. Ωστόσο σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της υπόθεσης είναι η ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η οποία θα “δείξει”, γιατί έχασε τη ζωή του ο 22χρονος, ο οποίος δεν είχε χτύπημα από μαχαίρι, ωστόσο λίγο μετά τη συμπλοκή σωριάστηκε στο έδαφος αναίσθητος, χωρίς να συνέλθει ποτέ ξανά…

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν το θύμα (22χρονος) πήγε στο σπίτι του 26χρονου συμπατριώτη του και του ζήτησε το λόγο γιατί διαδίδει ότι αυτός του έκλεψε το κινητό και τον φορτιστή. Τα αίματα άναψαν και οι δυο νεαροί Αλβανοί πιάστηκαν στα χέρια. Ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 26χρονος πήρε το αφεντικό του και του είπε ότι έχει χτυπήσει το χέρι του και ότι ήθελε βοήθεια από κάποιον να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Το αφεντικό του επειδή ήταν εκτός Λιβανατών, έστειλε τον 30χρονο γιο του για να πάει τον 26χρονο Αλβανό στο νοσοκομείο. Όταν ο 30χρονος από τις Λιβανάτες έφτασε στο σημείο την ίδια ώρα επέστρεψε και ο 22χρονος Αλβανός. Ήταν έξαλλος, κρατούσε μαχαίρι και απειλούσε και πάλι τον 26χρονο.

Ο 30χρονος με τον 26χρονο κατάφεραν να τον αφοπλίσουν, χωρίς να τραυματιστεί καποιος από το μαχαίρι. Ο 30χρονος είπε στον 26χρονο να κρατήσει τον 22χρονο μεχρι να ειδοποιήσει την αστυνομία να έρθει να τον συλλάβει. Όταν ο 22χρονος άκουσε για αστυνομία ξέφυγε από τον 26χρονο συμπατριώτη του και άρχισε να τρέχει. Ο 26χρονος τον κυνήγησε και κατάφερε να τον πιάσει περίπου 500 μέτρα πιο κάτω. Στο σημείο πήγε με το αυτοκίνητό του και ο 30χρονος από τις Λιβανάτες ο οποίος είχε ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία.

Όπως ο ίδιος είπε όταν έφτασε στο σημείο ο 22χρονος ήταν ήδη πεσμένος κάτω αναίσθητος και όταν διαπίστωσαν ότι δεν έχει σφυγμό ενημέρωσαν και το ΕΚΑΒ, ενώ προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να τον επαναφέρουν. Τόσο ο 26χρονος Αλβανός, όσο και ο 30χρονος Έλληνας κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θύμα δεν έφερε κανένα τραύμα από μαχαίρι. Όλα δείχνουν ότι τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι από τις συμπλοκές που προηγήθηκαν, ήταν μοιραία για τη ζωή του. Ωστόσο τις απαντήσεις θα δώσει η ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Πηγή: lamiareport.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε