Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Σκληρές εικόνες σε φοβερό τροχαίο – Σκοτώθηκε ακαριαία νεαρός οδηγός μηχανής [pics]

Φθιώτιδα: Σκληρές εικόνες σε φοβερό τροχαίο – Σκοτώθηκε ακαριαία νεαρός οδηγός μηχανής [pics]
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Νέο τροχαίο δυστύχημα στη Φθιώτιδα με έναν 25χρονο οδηγό μηχανής να βρίσκει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο. Στην εντατική ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το μηχανάκι. Γνωστοί στην τοπική κοινωνία οι δύο οδηγοί…

Το φοβερό τροχαίο στη Φθιώτιδα έγινε στις 07:05 το πρωί όταν συγκρούστηκαν μετωπικά ένα μηχανάκι, που οδηγούσε 25χρονος από τη Στυλίδα, με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος Λαμιώτης, που είναι ιεροψάλτης και πήγαινε στην εκκλησία στις Ράχες για τη λειτουργία της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 64χρονος με το BMW κινούταν από Λαμία προς Ράχες, ενώ ο νεαρός με το μηχανάκι επέστρεφε από τις Ράχες στη Στυλίδα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το μηχανάκι και το αυτοκίνητο συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος νεαρός οδηγός της μηχανής βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου.

Ο 64χρονος ιεροψάλτης από τη Λαμία, οδηγός της BMW, διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στη Στυλίδα και όλη την ανατολική Φθιώτιδα, αφου ο 25χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Τα τελευταία δυο χρόνια εργαζόταν σε πρατήριο στις Ράχες και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για την εργατικότητά του, την εξυπηρέτησή του και το χαμόγελό του. Στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου βρέθηκε από νωρίς και ο Διοικητής του ΑΤ Στυλίδας Απόστολος Κάτσινας, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του φοβερού τροχαίου.

Φθιώτιδα: Σκληρές εικόνες στο σημείο του τροχαίου

Ο 64χρονος ιεροψάλτης από τη Λαμία φέρεται να είπε πως δεν πρόλαβε να αντιδράσει. “Κάνω αυτό τον δρόμο 25 χρόνια αλλά σήμερα δεν πρόλαβα να αντιδράσω” φέρεται να είπε…

Πηγή: tvstar.gr, lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις