Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Τα δίδυμα αδέρφια τον σκότωσαν στο ξύλο – Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία!

Φθιώτιδα: Τα δίδυμα αδέρφια τον σκότωσαν στο ξύλο – Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία!

Στο πόδι η αστυνομία που φοβάται ξέσπασμα βεντέτας στην περιοχή. Οι δράστες προσπάθησαν να ξεφύγουν αλλά εντοπίστηκαν μετά από έρευνες…

Λίγα καυσόξυλα ήταν η αφορμή για τον καβγά που ξέσπασε σε καταυλισμό Ρομά στην Πελασγία της Φθιώτιδας, με αποτέλεσμα τον θάνατο 41χρονου. Ειδικότερα, από τα στοιχεία της αστυνομίας, χθες το απόγευμα (24-09-2019) μεταφέρθηκε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας της Στυλίδας ένας τσιγγάνος.

Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν κατατεθεί έως τώρα, το θύμα διαπληκτίστηκε με δίδυμα αδέλφια (33 ετών) που διαμένουν στον ίδιο καταυλισμό.

Οι τελευταίοι, κατηγόρησαν το θύμα ότι είχε κλέψει κάποια ξύλα που βρισκόταν στον καταυλισμό. Ο καβγάς ξεκίνησε με λεκτική αντιπαράθεση, αλλά η συνέχεια έφερε συμπλοκή.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η αδελφή του θύματος, ο 41χρονος χτυπήθηκε με κασμά στο κεφάλι, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Οι φερόμενοι ως δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά η αστυνομία τους έφραξε το δρόμο και τους συνέλαβε. Οι ίδιοι κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να τον σκοτώσουν και υποστήριξαν ότι υπήρξε μόνο λεκτική αντιπαράθεση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις