Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ημαθία: Τους βρήκαν να καπνίζουν σε σημεία που δεν έπρεπε! Τα πρόστιμα για τον αντικαπνιστικό νόμο

Ημαθία: Τους βρήκαν να καπνίζουν σε σημεία που δεν έπρεπε! Τα πρόστιμα για τον αντικαπνιστικό νόμο

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται ο αντικαπνιστικός νόμος σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Μελίκη, αλλά και λοιπά χωριά της Ημαθίας. Εδώ και μερικούς μήνες κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, μεταβαίνουν αιφνιδίως σε καταστήματα υγεονομικού ενδιαφέροντος και πραγματοποιούν ελέγχους για το τσιγάρο…

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται ο αντικαπνιστικός νόμος σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Μελίκη, αλλά και λοιπά χωριά της Ημαθίας. Εδώ και μερικούς μήνες κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, μεταβαίνουν αιφνιδίως σε καταστήματα υγεονομικού ενδιαφέροντος και πραγματοποιούν ελέγχους για το τσιγάρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το διάστημα 30 Νοεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 237 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 32 παραβάσεις. Ενδεικτικά, οι περιοχές που δέχθηκαν τα πρόστιμα ήταν η Βέροια, η Μελίκη, το Μακροχώρι, η Αγία Μαρίνα, η Πατρίδα και ο Παλαιός Πρόδρομος.

Στόχος για το επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας είναι οι έλεγχοι να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και να μπει ένα οριστικό τέλος στην χρήση τσιγάρου σε καφενεία, καφετέριες και μπαρ.

Πηγή: veriotis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις