Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ιωάννινα: 15 μέρες αγωνίας για την οικογένεια της κτηνοτρόφου που αγνοείται

Ιωάννινα: 15 μέρες αγωνίας για την οικογένεια της κτηνοτρόφου που αγνοείται
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ intime

15 μέρες συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που μία κτηνοτρόφος από τη Σκλίβανη έφυγε από το σπίτι της και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Ήταν Παρασκευή πρωί 22 Φεβρουαρίου όταν η 66χρονη γυναίκα πήρε τα ζώα της και έφυγε από το σπίτι της για να τα πάει να βοσκήσουν. Με τις ώρες να περνούν και με τη γυναίκα να μην επιστρέφει η οικογένειά της άρχισε να την αναζητά στην περιοχή χωρίς ωστόσο να μπορέσει να την εντοπίσει. Προσπάθησαν να την καλέσουν στο κινητό της αλλά διαπίστωσαν πως το είχε αφήσει στο σπίτι της. Έτσι ενημέρωσαν τις Αρχές και ξεκίνησε μια γιγαντιαία επιχείρηση αναζήτησης και εντοπισμού της 66χρονης.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, άνδρες της ΕΜΑΚ, αστυνομία και εθελοντές “χτενίζουν” σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή χωρίς ωστόσο να έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής την κτηνοτρόφο.
Σημειώνεται ότι η περιοχή είναι δύσβατη και με πυκνή βλάστηση από πουρνάρια γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολες τις έρευνες των Αρχών…

Υπενθυμίζεται ότι στις έρευνες κατόπιν αιτήματος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου είχε συνδράμει και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας καθώς και εθελοντές με drones.
Όσο για την οικογένεια της 66χρονης, εδώ και ένα δεκαπενθήμερο βιώνει τον δικό της “Γολγοθά” παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα τις έρευνες που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση…

Πηγή: epirus-tv-news

 

 

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις