Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Περιπέτεια μετά από δάγκωμα ψαριού – Τον έδιωξαν από το Βενιζέλειο νοσοκομείο!

Ηράκλειο: Περιπέτεια μετά από δάγκωμα ψαριού – Τον έδιωξαν από το Βενιζέλειο νοσοκομείο!

Χρειάστηκε να κάνει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα, με ένα σοβαρό δάγκωμα στο πόδι, για να μπορέσουν τελικά να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες…

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία που έγινε στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή στο Ηράκλειο, όταν ένας άνδρας με καταγωγή από τον Πύργο που εργάζεται μόνιμα στη Βρετανία, χρειάστηκε ιατρική φροντίδα έπειτα από δάγκωμα ψαριού.

Ο άνδρας είχε έρθει για διακοπές στον τόπο καταγωγής του και πήγε για κολύμπι στα νότια παράλια του Ηρακλείου. Εκεί ξαφνικά ένιωσε ένα δάγκωμα που τον ανάγκασε να βγει από τη θάλασσα και να αναζητήσει βοήθεια, αφού το δάγκωμα συνοδεύτηκε από εντονότατους πόνους και πρήξιμο.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, με τη συνδρομή των φίλων του, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο το οποίο και εφημέρευε, όπου για την εξέταση του, η υπάλληλος υποδοχής του ζήτησε το ΑΜΚΑ του. Επειδή όμως ο άνδρας δεν θυμόταν τον αριθμό ασφάλισης του από το Βρετανικό Σύστημα Υγείας, η υπάλληλος τον… έδιωξε, λέγοντας του πως το εφημερεύον νοσοκομείο δεν μπορεί να κάνει κάτι και ότι πρέπει να αναζητήσει βοήθεια στο Κέντρο Υγείας Χάρακα στο οποίο υπάγεται η περιοχή του!

Μη μπορώντας να κάνει κάτι περισσότερο, ο άνδρας επέστρεψε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου βεβαιώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του τραύματος και έγινε η επισήμανση, πως ο άνθρωπος από καθαρό θαύμα γλίτωσε στην καλύτερη περίπτωση επιπλοκή και στην χειρότερη ένα σοβαρό αλλεργικό σοκ που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο πριν καν φθάσει στο Κέντρο Υγείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις