Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Καμένα Βούρλα: Το γλίστρημα μέσα στη θάλασσα ήταν η αρχή του τέλους της ζωής του!

Καμένα Βούρλα: Το γλίστρημα μέσα στη θάλασσα ήταν η αρχή του τέλους της ζωής του!

Ασυλληπτη τραγωδία σε παραλία της περιοχής με θύμα έναν τουρίστα από την Αθήνα. Οι προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή δεν απέφερε καρπούς…

Ο λόγος για έναν 67χρονο από την Αθήνα ο οποίος είχε έρθει με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο των Καμένων Βούρλων, για το Σαββατοκύριακο. Ο 67χρονος πήγε το πρωί για το μπάνιο του στη θάλασσα. Mπαίνοντας μέσα γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να πιει νερό. Αμέσως λουόμενοι που ήταν στο σημείο έτρεξαν και τον έβγαλαν έξω. Τον έβαλαν να καθίσει σε μια καρέκλα. Ο 67χρονος είχε τις αισθήσεις του, αλλά είχε τρομερή δυσφορία, αφου δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Οι δικοί του άνθρωποι και άλλοι που βρέθηκαν στο σημείο του έκαναν μαλάξεις για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν και σταθμό του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο ο 67χρονος δεν άντεξε και κατέληξε. Οι γιατροί στο νοσοκομείο προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με ηλεκτροσόκ, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το νερό που ήπιε πέφτοντας στη θάλασσα, του στοίχισε τη ζωή.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις