Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καστοριά: Νέα σύλληψη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών – Έρχεται “μαύρο Πάσχα” για τον ίδιο [pics]

Καστοριά: Νέα σύλληψη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών – Έρχεται “μαύρο Πάσχα” για τον ίδιο [pics]

Συνελήφθη το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 38χρονος κάτοικος της πόλης, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών…

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, βρέθηκε στην κατοχή του:

Μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 8,4 γραμμαρίων, ενώ ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή της Καστοριάς , βρέθηκαν 78 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερούταν σχετικής ιατρικής συνταγής, καθώς και 1 δισκίο και 1 κάψουλα, αγνώστου προελεύσεως.

Κατασχέθηκαν συνολικά:Ÿ 8,4 γραμμάρια ηρωίνη, Ÿ78 ναρκωτικά δισκία, ένα δισκίο και μία κάψουλα, άγνωστου προελεύσεως, Ÿ Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 2 κινητά τηλέφωνα καιŸ 2 κάρτες SIM.

Καστοριά: Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις