Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καβάλα: “Θα μπορούσε να τρυπήσει ο πνεύμονάς του” λέει ο πατέρας του μαθητή!

Καβάλα

“Το περιστατικό έγινε εχθές. Παίζανε ποδόσφαιρο και έγινε μια παρεξήγηση, τότε τα δύο παιδιά άρχισαν να κυνηγάνε τον γιο μου”, λέει σοκαρισμένος στο newsit.gr ο πατέρας του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητές του, σε σχολείο στην Καβάλα.

“Όταν τον έπιασαν ο ένας τον κρατούσε να μην φύγει και ο άλλος του έδινε γροθιές στο στήθος και στο στομάχι”, συνεχίζει ο πατέρας, περιγράφοντας μια ακόμη απίστευτο υπόθεση βίας μεταξύ μαθητών μέσα σε ελληνικό σχολείο.

Καβάλα: “Θα μπορούσε να είχε τρυπήσει ο πνεύμονάς του”!

Στην συνέχεια, ο πατέρας του παιδιού καταγγέλλει πως επιτηρητές που βρίσκονταν στο σημείο κι έγιναν μάρτυρες του ξυλοδαρμού, δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν τους συμμαθητές του γιου του, ενώ επιτίθεται και στην διευθύντρια!

Click4more: Παίρνει διαστάσεις ο ξυλοδαρμός μαθητή από δύο συμμαθητές του σε διάλειμμα σε σχολείο της Καβάλας! (Βίντεο)

“Στο προαύλιο βρισκόντουσαν τέσσερις επιτηρητές και δεν αντέδρασε κανείς για να τους σταματήσει, ένας μαθητής της έκτης τάξης τους χώρισε εν τέλει. Ο γιος μου πήγε στην διευθύντρια του σχολείου να καταγγείλει το περιστατικό και εκείνη του απάντησε πως πρέπει να φέρει μάρτυρες. Δεν μας ενημέρωσε κανείς από το σχολείο στην Καβάλα για το περιστατικό.

Το απόγευμα που γύρισα από την δουλειά είδα τον γιο μου ότι πονούσε και αποφάσισα να τον πάω στο νοσοκομείο. Πήγαμε στο χειρουργικό, του κάνανε ακτινογραφία και υπέρηχο. Η ακτινογραφία έδειξε ότι έχει κάταγμα στο ένα πλευρό. Η γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσε να είχε τρυπήσει ο πνεύμονας και εκεί τρελάθηκα τελείως” συνεχίζει, μην μπορώντας να κρύψει την οργή του.

Δείτε και τα έγγραφα του νοσοκομείου από την Καβάλα που φέρνει το newsit.gr στο “φως” της δημοσιότητας

Καβάλα

Οργισμένος ο πατέρας με την διευθύντρια του σχολείου στην Καβάλα!

“Πήγα σήμερα στο σχολείο να ενημερώσω την διευθύντρια ότι δεν θα έρθει στο σχολείο ο γιος μου και μου απαντάει «α ναι; Περαστικά!». Για να μην παραφερθώ, σηκώθηκα και έφυγα. Δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για το παιδί μου”, συμπληρώνει ο πατέρας μιλώντας στο newsit.gr.

Click4more: Σοκάρει ο πατέρας του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο της Καβάλας!

Και καταλήγει: “Αύριο θα συναντηθούμε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων με τους γονείς των παιδιών και την Διευθύντρια, είμαι αποφασισμένος να τους κάνω μήνυση. Προσπαθούν να το καλύψουν. Ήδη έμαθα ότι πλησίασαν τους τοπικούς δημοσιογράφους της Καβάλας και τους είπαν να μην το προβάλουν”.

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε και στο Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega για το περιστατικό στην Καβάλα.

Δείτε όλα όσα είπε

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις