Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Οικογενειακή τραγωδία στο Ληξούρι – Πατέρας βγήκε στο μπαλκόνι και αυτοκτόνησε!

Κεφαλονιά: Οικογενειακή τραγωδία στο Ληξούρι – Πατέρας βγήκε στο μπαλκόνι και αυτοκτόνησε!

Σοκάρει την Κεφαλονιά η αυτοκτονία πατέρα. Το συμβάν που τον είχε βυθίσει σε απελπισία…

Η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει την Κεφαλονιά, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (08-04-2019) στο Ληξούρι. Ένας 50χρονος βγήκε από το δωμάτιό του στο μπαλκόνι του σπιτιού, κοντά στο ποτάμι και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία ο αυτόχειρας, αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του, ωστόσο φαίνεται ότι δεν χτυπήθηκε θανάσιμα και βγήκε στο μπαλκόνι για να ολοκληρώσει αυτό που είχε σχεδιάσει.

Ο 50χρονος τα τελευταία χρόνια είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε ειδική φαρμακευτική αγωγή. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά, με την οικογένεια να μένει στο ίδιο σπίτι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αδελφός του θύματος πριν από δύο περίπου χρόνια είχε αυτοκτονήσει πέφτοντας με το αυτοκίνητό του από τα βράχια του Σκαβδολίτη στη θάλασσα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι υπήρχε ιστορικό με σοβαρά ψυχιατρικά θέματα στην οικογένεια.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ενώ η σορός του θύματος θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα.

Κάτοικοι της περιοχής εμφανίζονται συγκλονισμένοι και προσπαθούν να στηρίξουν την οικογένεια του αυτόχειρα, που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις