Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κορονοϊός: Καταγγελίες για ανευθυνότητα γιατρού στην Πρέβεζα! Το μεγάλο λάθος που του χρεώνουν

Κορονοϊός: Καταγγελίες για ανευθυνότητα γιατρού στην Πρέβεζα! Το μεγάλο λάθος που του χρεώνουν

Αναστάτωση στην Πρέβεζα με τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης να συμπληρώνονται και να προβληματίζουν. Τι χρεώνουν στο γιατρό του νοσοκομείου…

Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της υπακοής των Ελλήνων στα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού, με το ενδεχόμενο για γενική απαγόρευση στις μετακινήσεις να βρίσκεται πάντα στο τραπέζι.

Από την κυβέρνηση παρακολουθούν στενά όλες τις εξελίξεις και αν κριθεί ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο δεν θα διστάσει να πάρει πιο σκληρά μέτρα, όπως το κλείσιμο των εθνικών οδών.

Παράλληλα υπάρχουν καταγγελίες για πρώην διοικητή νοσοκομείου, ο οποίος στις Αρχές Μαρτίου ταξίδεψε σε χώρα του εξωτερικού και όταν επέστρεψε, αντί να μείνει σπίτι του, πήγε στον διοικητή του νοσοκομείου που εργαζόταν και ζήτησε να κάνει περισσότερες εφημερίες.

Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί θετικός στον ιό και τώρα υπάρχει αναστάτωση στο νοσοκομείο που εργαζόταν στην Πρέβεζα. Θα ακολουθήσουν εξετάσεις σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς για να διαπιστωθεί αν ο ιός εξαπλώθηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις