Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ξάνθη: Οι διακινητές μεταναστών συνεχίζουν ακάθεκτοι – Οι τελευταίες επιχειρήσεις τους [pics]

Ξάνθη: Οι διακινητές μεταναστών συνεχίζουν ακάθεκτοι – Οι τελευταίες επιχειρήσεις τους [pics]

Συνελήφθησαν στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, δύο διακινητές, ένας 36χρονος Έλληνας και ένας 34χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 10 μη νόμιμους μετανάστες…

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθές το πρωί (16-01-2019), στην Ξάνθη, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, προχθές το απόγευμα, στην επαρχιακή οδό Νέας Σάντας – Αρριανών, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς με τη συνδρομή και άλλων δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη ο οδηγός κατευθύνθηκε στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής – Ελληνοβουλγαρικών συνόρων, όπου ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά μετανάστες. Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης και Ιάσμου Ροδόπης.

Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις