Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Λαμία: Με κουκούλες και σκυμμένα κεφάλια στα δικαστήρια οι κατηγορούμενοι για τη ληστεία του εργολάβου – video

Λαμία: Με κουκούλες και σκυμμένα κεφάλια στα δικαστήρια οι κατηγορούμενοι για τη ληστεία του εργολάβου – video

Στα δικαστήρια της Λαμίας έφτασαν οι τρεις συλληφθέντες για ληστείες σε Λαμία σε βάρος Λαμιώτη εργολάβου και για άλλες δύο στην Αττική…

Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί οι τρεις συλληφθέντες για τις ληστείες σε Λαμία και Αττική πέρασαν την πόρτα του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο θα απολογηθούν για «Ληστείες και Ληστεία τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία».

Με σκυμμένα κεφάλια, έφτασαν στα Δικαστήρια, με τον 51χρονο Λαμιώτη επαγγελματία να ξεκινά πρώτος την απολογία του με το συνήγορό του. Θα ακολουθήσει η απολογία του έτερου 51χρονου και του 41χρονου από την Αττική.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τρεις ληστείες, η μια σε βάρος γνωστού Λαμιώτη εργολάβου και οι άλλες δυο στην Αττική, ενώ η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας συνεχίζεται για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και άλλες ληστείες, που διέπρατταν μαζί και με άλλα μέλη της εγκληματικής ομάδας τα οποία αναζητούνται.

Όπως θα ακούσετε και στη συνέχεια, τα μέλη της συμμορίας παρακολουθούσαν τα θύματά τους ακόμη και με GPS, που τοποθετούσαν στα αυτοκίνητά τους για να τα παρακολουθούν.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις