Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Σκότωσε τη μικρή Βασούλα και πήγε σε μοναστήρι – Ξανά στη φυλακή ο πατέρας της!

ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε σφαγιασμένο μέσα στο σπίτι που έμενε – Όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, ακόμα και οι αστυνομικοί συγκλονίστηκαν…

Το δρόμο για την φυλακή πήρε ξανά ο Χρήστος Βουλγαράκης, ο άνθρωπος που 13 χρόνια πριν είχε σφάξει, μέσα στο σπίτι του στη Πελασγία Φθιώτιδας την ίδια του την κόρη. Πρωτόδικα το δικαστήριο του Καρπενησίου είχε καταδικάσει σε ισόβια τον παιδοκτόνο αναγνωρίζοντάς του όμως τα ελαφρυντικά του πρότερου εντίμου βίου. Ωστόσο χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας δεν δέχθηκε τα ελαφρυντικά και ο Χρήστος Βουλγαράκης οδηγείται ξανά στη φυλακή, 14 μήνες μετά την απελευθέρωσή του.

Κατά την διάρκεια της απολογίας του ο Βουλγαράκης έλεγε ξανά και ξανά ότι είναι αθώος και ότι αγαπούσε την άτυχη Βασούλα. Το έγκλημα έγινε το 2002. Η Βασούλα βρέθηκε νεκρή, σφαγιασμένη μέσα στο σπίτι της στην Πελασγία και ο πατέρας της, με τον οποίου ζούσε ήταν άφαντος.

Παρουσιάστηκε μία εβδομάδα μετά στην αστυνομία και ισχυρίστηκε πως κάποιοι μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τη κόρη του. Εκείνος έφυγε και αφού περιπλανήθηκε για αρκετές ημέρες βρέθηκε στο Μοναστήρι των Παπαροκάδων στο Τρίκορφο Φωκίδας. Εκεί όπου βρισκόταν και τους τελευταίους 14 μήνες που ήταν ελεύθερος.

Πηγή:

lamiastar.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε