Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: Έτσι σκότωσε η Αρχισμηνίας το 20 μηνών αγοράκι της – Η κατάθεση για το φοβερό δυστύχημα – video

Λάρισα: Έτσι σκότωσε η Αρχισμηνίας το 20 μηνών αγοράκι της – Η κατάθεση για το φοβερό δυστύχημα – video

Ανατροπή δεδομένων για την τραγωδία που συγκλονίζει τη Λάρισα και ολόκληρη τη χώρα. Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα συνέβησαν…

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στη Λάρισα αλλά και ολόκληρης της χώρας, από το τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα αγοράκι 20 μηνών, το οποίο βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος που οδηγούσε η μητέρα του.

Η 31χρονη Αρχισμηνίας, μητέρα πέντε παιδιών, είναι σε κατάσταση σοκ και δίπλα της από εκείνη τη στιγμή είναι ψυχολόγος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, την ώρα της τραγωδίας βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο τα τρία από τα πέντε παιδιά της, τα οποία πήγαινε στον παιδικό σταθμό που βρίσκεται μέσα στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στις πολυκατοικίες της οποίας διαμένει.

Κάποιο από τα παιδιά άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα το 20 μηνών αγοράκι να πέσει στον δρόμο και να το πατήσει, πριν προλάβει να σταματήσει το αυτοκίνητο.

Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στην αγκαλιά της γιαγιάς του στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, όπου για περισσότερα από 40 λεπτά προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή.

«Ήμασταν ομάδα από παιδιάτρους, αναισθησιολόγους, νευροχειρουργούς κι εμείς στα επείγοντα, αλλά δυστυχώς το παιδάκι έφερε βαρύτατες κακώσεις» είπε ο παθολόγος Στράτος Μανουλάκας.

Αίσθηση προκαλεί το ότι ένα χρόνο πριν ένα άλλο παιδί της οικογένειας έπεσε από το δεύτερο όροφο σπιτιού, χωρίς ωστόσο να πάθει το παραμικρό! Δυστυχώς, το μικρότερο μέλος της οικογένειας δεν στάθηκε το ίδιο τυχερό…

Για τα αίτια αυτού του τραγικού δυστυχήματος διενεργούν έρευνα τα αρμόδια όργανα της μονάδας και η τροχαία Λάρισας.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

«Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας.»

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert έχει διαταχθεί έρευνα από τον Διοικητή της 110 Πτέρυγας Μάχης, ενώ το παιδί που έχασε την ζωή του ήταν το πέμπτο και μικρότερο, σε ηλικία, παιδί του στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις