Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Λέσβος: Ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες και προκάλεσε την κινητοποίηση της στρατονομίας – Άγριο ξύλο σε καφενείο [pics]

Λέσβος: Ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες και προκάλεσε την κινητοποίηση της στρατονομίας – Άγριο ξύλο σε καφενείο [pics]

Αστυνομία και Στρατονομία έχουν κινητοποιηθεί στη Λέσβο για να εντοπίσουν εντός των ορίων του αυτοφώρου έναν 46χρονο και τον 20χρονο γιο του που υπηρετεί την θητεία του, μετά την καταγγελία ενός 42χρονου ότι τον ξυλοκόπησαν αλύπητα και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του στην Αγιάσο της Λέσβου…

Αστυνομία και Στρατονομία έχουν κινητοποιηθεί στη Λέσβο για να εντοπίσουν εντός των ορίων του αυτοφώρου έναν 46χρονο και τον 20χρονο γιο του που υπηρετεί την θητεία του, μετά την καταγγελία ενός 42χρονου ότι τον ξυλοκόπησαν αλύπητα και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του στην Αγιάσο της Λέσβου.

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (5 Ιανουαρίου 2019) σε εκδήλωση κοπής πίτας σε καφενείο της Αγιάσου. Ο 42χρονος ενώ βρισκόταν στην εκδήλωση  για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκε με 46χρονο άντρα και υπήρξε έντονη λεκτική διαμάχη.  Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 42χρονος θέλησε να φύγει από την εκδήλωση αλλά υπήρχε το αγροτικό όχημα του 46χρονου που εμπόδιζε να πάρει το δικό του αυτοκίνητο.

Μετά από αρκετή ώρα ο 46χρονος απομάκρυνε το όχημά του και ο 42χρονος θέλησε να φύγει από το καφενείο. Τότε όμως, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 46χρονος μαζί με τον 20χρονο γιο του είχαν στήσει καρτέρι στον 42χρονο και άρχισαν να τον χτυπάνε με μανία με σιδερένια βέργα.

Αμέσως μόλις οι θαμώνες του καφενείου είδαν το συμβάν έσπευσαν να παρέμβουν.  Η μανία όμως πατέρα και γιου ήταν τόση, ώστε ακόμη και όταν ο 42χρονος μπήκε μέσα στο όχημά του, τα χτυπήματα συνεχίζονταν.

Οι εικόνες μετά την επίθεση στη Λέσβο

Όπως υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες, αν και κλήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου δεν υπήρξε άμεση παρέμβαση.

Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση άλλων θαμώνων του καφενείου και ο τραυματισμένος 42χρονος πήγε για να ζητήσει βοήθεια στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Αφού κατέθεσε μήνυση σε βάρος πατέρα και γιου, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: lesvosnews.net

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις