Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Λευκάδα: Αυτές είναι οι εκπληκτικές παραλίες που περιμένουν ντόπιους και τουρίστες – Εικόνες μοναδικής ομορφιάς – video

Λευκάδα: Αυτές είναι οι εκπληκτικές παραλίες που περιμένουν ντόπιους και τουρίστες – Εικόνες μοναδικής ομορφιάς – video

Βγαλμένες από πίνακα ζωγραφικής. Είναι οι παραλίες στη Λευκάδα, που αποτελούν πόλο έλξης πολλών εκατομμυρίων τουριστών ανά τον κόσμο…

Σε απόσταση μόλις 3,5 ωρών από την Αθήνα υπάρχει ένα νησί που πας χωρίς καράβι και που οι ομορφιές του σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος για τη Λευκάδα που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το φετινό καλοκαίρι, με τις κρατήσεις που ήδη έχουν γίνει να προκαλούν ικανοποίηση.

Πόλος έλξης όπως κάθε χρόνο οι εκπληκτικές και βραβευμένες παραλίες της, που εντυπωσιάζουν τους τουρίστες. Οι παραλίες αστείρευτης ομορφιάς, για τις οποίες η Λευκάδα είναι γνωστή παγκοσμίως, αφού πολλές απ’ αυτές έχουν ψηφιστεί επανειλημμένα από τουριστικούς οδηγούς ως οι καλύτερες της Μεσογείου, με πιο γνωστές το Πόρτο Κατσίκι και τους Εγκρεμνούς, αποτελούν πόλο έλξης πολλών εκατομμυρίων τουριστών ανά τον κόσμο.

Υπάρχουν επίσης και οι καταρράκτες στο Δημοσάρι, λίγο έξω απ’ το Νυδρί, καθώς και το Φαράγγι της Μέλισσας στο δήμο Σφακιωτών. Το ακρωτήριο Λευκάτα, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο του νησιού, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του και προκαλεί θαυμασμό σε όσους το επισκέπτονται. Στη Λευκάδα υπάρχουν αιωνόβια πλατάνια όπως ο πλάτανος στο Φρύνι και ο πλάτανος στη Mητρόπολη Λευκάδας.

Η Λευκάδα λίγο πριν το φετινό καλοκαίρι

Πηγή: updrones.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις