Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λευκάδα: Χαμός στο Πόρτο Κατσίκι! Τα τσιφτετέλια, οι χειρονομίες και οι εικόνες που τράβηξε ο Βαγγέλης Περρής (Βίντεο)

Λευκάδα: Χαμός στο Πόρτο Κατσίκι! Τα τσιφτετέλια, οι χειρονομίες και οι εικόνες που τράβηξε ο Βαγγέλης Περρής (Βίντεο)

Οι εικόνες από το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα προκαλούν αντιδράσεις. Πλοίο μπήκε στον κόλπο και πλησίασε στην ακτή…

Με έναν… φασαριόζικο τρόπο έκαναν το μπάνιο τους οι λουόμενοι στο Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας όταν καπετάνιος με το «έτσι θέλω» μπήκε με το ferryboat στην παραλία και απείλησε όσους διαμαρτυρήθηκαν. Σε βίντεο που τράβηξε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής, φαίνεται ένα ferryboat, να ελλιμενίζεται στην ακτή της προστατευόμενης παραλίας, δίπλα ακριβώς στους λουόμενους και να παίζει Γιάννη Πλούταρχο στη… διαπασών.

«Ξαφνικά ακούγονται τσιφτετέλια πολύ δυνατά και έρχεται ένα ferryboat εκεί που είναι οι λουόμενοι. Στην αρχή θεωρήσαμε πως έκανε λάθος αλλά με φόρα ήρθε και έκατσε στα βότσαλα. Επειδή δεν έχει άγκυρα έβαλε μπροστά όλες τις μηχανές, τις εξατμίσεις» είπε ο κ. Περρής στο MEGA.

«Ο καπετάνιος είναι κεφάτος που είναι και DJ κάνει αφιερώσεις δυνατά, λέει από που αγόρασε τα ηχεία που είναι εκπληκτικής ηχορύπανσης» ανέφερε και είπε πως οι λουόμενοι αντέδρασαν. Στη συνέχεια το ferryboat κατέβασε μία σκάλα ενώ σύμφωνα με τον Βαγγέλη Περρή, μόλις είδε τη δυσαρέσκεια των λουόμενων, μέλος του πληρώματος «έδειξε τα γεννητικά του όργανα και απειλούσε. Οι απειλές ακούγονταν και από το μεγάφωνο από τον καπετάνιο που είπε θα στείλει δύο παλικάρια να τους κάνουν μαύρους».

Σημειώνεται ότι στους προστατευόμενους κόλπους, υπάρχει πρόβλεψη για αγκυροβόληση των πλοίων σε απόσταση 300 μέτρων από την ακτή. Ο δήμαρχος Λευκάδας, Χαράλαμπος Κάλος, καταδίκασε τα γεγονότα, χαρακτηρίζοντάς τα «ατυχέστατα, απαράδεκτα και κατακριτέα». «Πρόκειται για καραβάκια που κάνουν εκδρομές από το Νυδρί καθημερινά» αποκάλυψε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις