Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

“Μένουμε Σπίτι”: Κλειστά μαγαζιά και έρημοι δρόμοι στην Πρέβεζα λόγω κορονοϊού

“Μένουμε Σπίτι”: Κλειστά μαγαζιά και έρημοι δρόμοι στην Πρέβεζα λόγω κορονοϊού

Πλήρης είναι η συμμόρφωση των καταστηματαρχών του κλάδου καφέ και εστίασης στην Πρέβεζα στην απόφαση αναστολής για 14 ημέρες της λειτουργίας τους ως μέτρο πρόληψης ενάντια στη διασπορά του κορονοϊού.

Όπως σημειώνει η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας, τα τραπεζοκαθίσματα έχουν απομακρυνθεί από τους εσωτερικούς χώρους και έχουν μαζευτεί από τους εξωτερικούς, ενώ οι μόνες παραγγελίες που εκτελούνται είναι το delivery και το take away.

Tόσο η αγορά όσο και η παραλία είναι έρημα σημεία στην πόλη, ενώ αντίθετα αυξημένη είναι η κίνηση σε σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ τα οποία επίσης έχουν αρχίσει να παίρνουν μέτρα αποφυγής συνωστισμού των πελατών τους.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης σε μήνυμά του παροτρύνει τους συναδέλφους του να κλείσουν γα καταστήματά τους για να τα ανοίξουν πάλι και να είναι όλοι υγιείς.

“Με τρικ τα μαγαζιά μας δεν κρατιούνται ανοιχτά. Μην περιμένετε να εμφανιστεί στην πόλη μας ο ιός ή να νοσήσει κάποιος από τον περίγυρο μας. Θα είναι αργά για όλους μας” καταλήγει το μήνυμά του.

πηγή: epirus-tv-news.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις