Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μεσσηνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 15χρονου Νίκου – Τι δείχνουν οι έρευνες της αστυνομίας

Μεσσηνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 15χρονου Νίκου – Τι δείχνουν οι έρευνες της αστυνομίας

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του άτυχου μαθητή Νίκου Δημόπουλου που βρήκε τραγικό θάνατο επιστρέφοντας από το σχολείο του.

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρέτησαν τον άτυχο 15χρονο σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Αίπεια. Οι λεπτομέρειες από το τραγικό τροχαίο του Νίκου Δημόπουλου συγκλονίζουν καθώς εκείνη την ημέρα ο νεαρός μαθητής είχε ξεχάσει το μαθητικό του πάσο στο σπίτι και γιαυτό δεν επέστρεψε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Όπως είπε στους συμμαθητές του “άστο θα με κατεβάσουν κάτω, θα πάω με τα πόδια”. Αυτό άλλωστε είχε συμβεί την προηγούμενη ημέρα με άλλον μαθητή γιαυτό και ο Νίκος προτίμησε να πάει με τα πόδια.

Τραγική ειρωνεία επίσης το γεγονός πως ο μικρότερος αδερφός του, που σχόλασε αργότερα, μπήκε στο ταξί ενός φιλικού του προσώπου και στη διαδρομή βρέθηκε μπροστά στο τροχαίο. Βγαίνοντας από το αμάξι για να δει τι έγινε διαπίστωσε πως ο σοβαρά τραυματισμένος ήταν ο αδερφός του!

Συνεχίζονται οι έρευνες

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να ρίξει φως στο τροχαίο και σύμφωνα με το Messinialive, η αυτόβουλη εμφάνιση μία ώρα μετά το δυστύχημα ενός 28χρονου Ρομά στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και η ομολογία του ότι αυτός είναι ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου και δράστης του τροχαίου, “μπάζει” από παντού, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε σε αντιφάσεις.

Αυτό που αναμένεται είναι τα δαχτυλικά αποτυπώματα και το δείγμα dna ώστε να φανεί ποιός οδηγούσε το όχημα, ενώ η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες της περιοχές αλλά και από κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα την στιγμή του τροχαίου.

Πηγή:messinialive

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις