Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μεσσηνία: Τα σκουπίδια πνίγουν τον Μελιγαλά – Εκρηκτικό κοκτέιλ μικροβίων στον καύσωνα – video

Μεσσηνία: Τα σκουπίδια πνίγουν τον Μελιγαλά – Εκρηκτικό κοκτέιλ μικροβίων στον καύσωνα – video

Σοβαρό ζήτημα υπάρχει στο Δήμο Οιχαλίας με τα αμάζευτα σκουπίδια που κατακλύζουν τον Μελιγαλά και τα χωριά της περιοχής, στη Μεσσηνία…

Πέρα από τους μικρούς σκουπιδότοπους γύρω από τους κάδους, πάνω από 200 τόνοι σκουπιδιών υπολογίζεται πως έχουν συσσωρευτεί στο σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου, στα παλιά σφαγεία του Μελιγαλά.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί ο εργολάβος σταμάτησε τη μεταφορά των σκουπιδιών, επικαλούμενος ζημιές στα αυτοκίνητά του.

Ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος παραδέχθηκε τη σοβαρότητα του προβλήματος αποκομιδής και μεταφοράς των σκουπιδιών και παρατήρησε πως αναζητείται λύση για να επιστρέψει η κανονικότητα στην αποκομιδή και τη μεταφορά.

Ο σύμβουλος της μειοψηφίας Κώστας Δημητρακόπουλος, εκλεγείς σύμβουλος με την πλειοψηφία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, παρατήρησε ότι “ο εργολάβος έχει να έρθει τουλάχιστον 1 μήνα”, ανέφερε πως ήταν απόφαση – μονόδρομος της σημερινής δημοτικής αρχής η μεταφορά των σκουπιδιών κι εκτίμησε ότι το πρόβλημα θα το κληροδοτήσει στη νέα δημοτική αρχή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις