Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέτσοβο: Άνοιξε τα μεγάλα φώτα του αυτοκινήτου και έπαθε την πλάκα της ζωής του – Οι απίστευτες εικόνες – video

Μέτσοβο: Άνοιξε τα μεγάλα φώτα του αυτοκινήτου και έπαθε την πλάκα της ζωής του – Οι απίστευτες εικόνες – video

Ο οδηγός του αυτοκινήτου επιστρέφει στο σπίτι του, στο Μέτσοβο. Είναι βράδυ και αναγκάζεται να ανάψει τα μεγάλα φώτα…

Συνάντηση με μια αρκούδα, είχε χθες το βράδυ (15-10-2018) σε κεντρικό δρόμο στο Μέτσοβο, ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ Βασίλης Χρόνης. Ο κ. Χρόνης είχε την ψυχραιμία να απαθανατίσει με το κινητό του τηλέφωνο αυτή τη συνάντηση, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ  ανέφερε πως “στην περιοχή του Μετσόβου, είναι πιο συνηθισμένο να συναντήσεις αρκούδα, παρά οποιοδήποτε άλλο ζώο”. Στο βίντεο βλέπουμε το αυτοκίνητο να στρίβει σε ένα στενό της πόλης και αμέσως μετά τη φοβισμένη αρκούδα να τρέχει για να απομακρυνθεί.

Η αρκούδα που τρέχει για να ξεφύγει

Τα φώτα του αυτοκινήτου βοηθούν ώστε μέσα από τα πλάνα να έχουμε πλήρη εικόνα των όσων έγιναν. Η αρκούδα έτρεξε και όπως θα δείτε ανέβηκε από πλακώστροτο στενό στα ορεινά. Από ένα σημείο που δεν μπρούσε να περάσει το αυτοκίνητο. Η αρκούδα πάντως κινήθηκε σε ένα σημείο που υπήρχαν σπίτια αλλά ευτυχώς κανένας πεζός.

Η αρκούδα στο Μέτσοβο

Ανάλογες εικόνες και τον περασμένο Ιούνιο στην πλατεία Πολυκάρπης στην Καστοριά. Στο επίμαχο βίντεο τη βλέπουμε να τρέχει στην άδεια πλατεία και να χάνεται από το οπτικό πεδίο του εικονολήπτη, που βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο.

Η αρκούδα που μπήκε σε αυλή σπιτιού στην Καστοριά

Απίστευτο σκηνικό και πέρυσι, με μια νεαρή αρκούδα στην περιοχή Πέτρα της Καστοριάς. Η συγκεκριμένη αρκουδίτσα, μπήκε σε αυλή σπιτιού και ανέβηκε στην κερασιά για να γευτεί λίγα από τα αγαπημένα της φρούτα. Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media και έκανε ταχύτατα το γύρο του διαδικτύου…

Πηγή: epirusgate

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις