Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μήλος: Έμαθαν γιατί ακυρώθηκαν οι πτήσεις τους και προσπαθούσαν να πιστέψουν αυτά που άκουγαν!

Μήλος: Έμαθαν γιατί ακυρώθηκαν οι πτήσεις τους και προσπαθούσαν να πιστέψουν αυτά που άκουγαν!

Οι επιβάτες είχαν βγάλει εισιτήρια και ήταν έτοιμοι να μπουν στο αεροπλάνο. Μετά την αδικαιολόγητη καθυστέρηση, ήρθε η ενημέρωση…

Απίστευτη ταλαιπωρία για περισσότερους από 100 επιβάτες, που επρόκειτο να ταξίδευαν την περασμένη Παρασκευή (21-12-2018) με δύο πτήσεις από Αθήνα για Μήλο και αντίστροφα. Ολα έγιναν το σήμερα το μεσημέρι, με τους επιβάτες να μη πιστεύουν στα αυτιά τους, για ότι άκουγαν!

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν, οι επιβάτες των δύο πτήσεων από Αθήνα έμαθαν εκείνη την ώρα, οτι οι πτήσεις τους δεν θα πραγματοποιηθούν… λόγω τεχνικών προβλημάτων, όπως τους ενημέρωσαν!

Συγκεκριμένα, ο μοναδικός υπάλληλος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας που εργάζεται στο αεροδρόμιο της Μήλου δήλωσε αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντα του, λόγω αιφνίδιας αδιαθεσίας.

“Φυσικά, δεν εξαπολύουμε τα πυρά μας στον υπάλληλο του αεροδρομίου, αλλά στους ιθύνοντες, καθώς πρόκειται για θέματα ασφάλειας και λειτουργίας ενός αεροδρομίου με την δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση επιβατικής κίνησης το 2018 στην Ελλάδα” ανέφεραν αγανακτισμένοι επιβάτες, λίγη ώρα μετά την ενημέρωση που είχαν.

Φανταστείτε λοιπόν την αντίδραση των επιβατών, αρκετοί από τους οποίους, ήταν από τα γειτονικά νησιά και οι οποίοι λόγω της προβληματικής ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας, βρέθηκαν μία και δύο ημέρες νωρίτερα στη Μήλο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με το αεροπλάνο.

Αμέσως ξεκίνησε μια επιχείρηση προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα έστω και αργά, με κάποιους από τους επιβάτες ωστόσο να προλαβαίνουν το πλοίο της γραμμής για Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος αντικαταστάθηκε από υπάλληλο του αεροδρομίου της Μυκόνου.

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις