Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μύκονος: Μπροστά της paparazzi και δίπλα της σωματοφύλακες – Η γυναίκα όνειρο που εντυπωσιάζει – video

Μύκονος: Μπροστά της paparazzi και δίπλα της σωματοφύλακες – Η γυναίκα όνειρο που εντυπωσιάζει – video

Είναι γοητευτική, καλλίγραμμη και ξέρει καλά να μαγνητίζει τα βλέμματα. To έχει αποδείξει και στη Μύκονο…

Είναι γοητευτική, καλλίγραμμη και ξέρει καλά να μαγνητίζει τα βλέμματα. Η Adriana Lima βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα με τις πιο σέξυ γυναίκες που κάνουν αυτή την εποχή διακοπές στην Μύκονο.

H 38χρονη καλλονή από την Βραζιλία προκαλεί ζαλάδα με τα κάλλη της όπου κι αν εμφανίζεται. Το Mykonos Live TV την απαθανάτισε να κατεβαίνει τα σκαλιά στην περιοχή των Μύλων, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και μια φίλη τους, με προορισμό το γνωστό εστιατόριο Sea Satin, και η κάμερα πήρε φωτιά!

Φορώντας το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα της γκαρνταρόμπας της, πέταξε τα μάτια έξω των περαστικών! Βέβαια, δύσκολα μπορεί να την πλησιάσει κανείς, καθώς την συνοδεύουν άνδρες εταιρείας security. Δείτε την εντυπωσιακή Adriana Lima στους Μύλους της Αλευκάντρας…

Οι κούκλες Adriana Lima και Ana Beatriz Barros βρίσκονται για ακόμη ένα καλοκαίρι στο νησί των Ανέμων για να ξεκουραστούν κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και ανάβουν φωτιές σε κάθε τους εμφάνιση.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η κάμερα τις εντόπισε χαλαρές και ευδιάθετες να γευματίζουν στο Santa Marina στον Ορνό παρέα με τους συντρόφους τους. Μετά το φαγητό, η Barros -που να θυμίσουμε πως παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Karim El Chiaty σε γάμο υπερπαραγωγή πριν από το τρία χρόνια στην Μύκονο – είπε να κάνει μια βόλτα και μαγνήτισε τα βλέμματα με την ομορφιά αλλά και το λευκό καφτάνι της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις