Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μύκονος: Οι στιγμές που κύματα “καταπίνουν” τη Μικρή Βενετία – Χάθηκε ο ορίζοντας – video

Μύκονος: Οι στιγμές που κύματα “καταπίνουν” τη Μικρή Βενετία – Χάθηκε ο ορίζοντας – video

Η κακοκαιρία πέρασε και από τις Κυκλάδες. Στη Μύκονο οι θυελλώδεις άνεμοι, έβγαλαν τη θάλασσα στη στεριά…

Μικρή Βενετία, το πιο πολυφωτογραφημένο σημείο της Μυκόνου. Γοητεύει τον επισκέπτη όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και τον χειμώνα όταν ο άερας λυσσομανάει και η θάλασσα την σκεπάζει.

Εκμεταλλευόμενος την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε το νησί το Ανέμων, ο Πέτρος Νάζος κατέγραψε με την κάμερά του πλάνα και δημιούργησε ένα μοναδικό βίντεο με πρωταγωνιστές τα κύματα που ”καταπίνουν” την Μικρή Βενετία. Ετοιμαστείτε για ένα χειμωνιάτικο ταξίδι στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων με έναν αληθινό και όμορφο τρόπο!

Η καλύτερη διαφήμιση για το επερχόμενο καλοκαίρι

Ανεξάρτητα από την γνώμη που μπορεί να έχει ο καθένας για την Lindsay Lohan, εκείνη κατάφερε με τον δικό της τρόπο να διαφημίσει το νησί των Ανέμων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που ανέβασε ένας φίλος της πρόσφατα στα social media και έδειχνε την Αμερικανίδα ηθοποιό να επιδίδεται σε αλλόκοτες χορευτικές φιγούρες στο Καλό Λιβάδι, στο πλαίσιο του reality του MTV με τίτλο Lindsay Lohan’s Beach Club όπου πρωταγωνιστεί η ίδια και γυρίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι στην Μύκονο.

Ο τρελός χορός της Lohan φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητος, αναδημοσιεύτηκε από διάφορους διάσημους και μέσα ενημέρωσης στην Αμερική, ενώ η ίδια αποφάσισε να ζητήσει από τους θαυμαστές της να κάνουν αναπαράσταση τις χορευτικές της κινήσεις. Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα και ο χορός της που έγινε viral ώθησαν τον παρουσιαστή του πολύ επιτυχημένου The Tonight Show, Jimmy Fallon, να την καλέσει στην εκπομπή του.

https://www.instagram.com/p/BnMnqwxlz0R/?utm_source=ig_embed

Εκεί σε ένα σκηνικό επηρεασμένο από το θρίλερ Bird Box με την Sandra Bullock που σκίζει στην Αμερική, η Lohan επανέλαβε τον χορό της και κάλεσε τον Fallon να την μιμηθεί κάνοντας τον να αναφωνήσει “Σαν να είμαι στην Μύκονο”. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη διαφημίση για το νησί από την ατάκα του παρουσιαστή αν σκεφτεί κανείς ότι την συγκεκριμένη εκπομπή του NBC παρακολουθούν κοντά στα 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές!

Όσο για το reality της Lohan έχει ξεκινήσει ήδη να προβάλεται στο MTV με το σενάριο να περιστρέφεται γύρω από την προσπάθειά της να επεκτείνει την επιχείρηση που διατηρεί στην Μύκονο.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα πιο in σημεία του νησιού όπως το champagne bar Queen που φτιάχνει τα καλύτερα κοκταίηλ στην Μύκονο και συγκεντρώνει τον ωραιότερο κόσμο.

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις