Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μύκονος: Τις περίμεναν γυμνοί στη θάλασσα – Αγριεύουν τα πράγματα στην Ψαρρού – video

Μύκονος: Τις περίμεναν γυμνοί στη θάλασσα – Αγριεύουν τα πράγματα στην Ψαρρού – video

Οι εντυπωσιακές κοπέλες βρέθηκαν στην Ψαρρού και ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη. Κάποιοι έκαναν σινιάλο και το τερμάτισαν…

H Kendall Jenner και οι φίλες της παραμένουν στην Μύκονο και με την καυτή παρουσία τους στις παραλίες του νησιού αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό! Τα κορίτσια βρέθηκαν στην κοσμική Ψαρρού και φορώντας μικροσκοπικά μαγιό ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη!

Όλα τα βλέμματα είχαν εστιάσει πάνω τους, ωστόσο οι εκρηκτικές καλλονές δεν έδιναν καμία σημασία και συνέχισαν να απολαμβάνουν την θάλασσα και τα παιχνίδια μέσα στο νερό.

Στην παρέα τους ήταν και μερικά αρσενικά που φαίνεται πως δεν άντεξαν ούτε εκείνα στην θέα των κορμιών των κοριτσιών. Έβγαλαν τα μαγιό τους και τα κουνούσαν στον αέρα καλώντας με αυτόν τον τρόπο τις κοπέλες να μπουν μέσα στο νερό!

Η… μοντελοσυμμορία δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και το πλήρωσε στην συνέχεια, καθώς όταν βγήκαν από την θάλασσα, οι άνδρες άρπαξαν την Jenner και την Riley Montana και τις πέταξαν μέσα στην νερό! Δείτε τα παιχνίδια της Kendall και της παρέας της στην Ψαρρού στο βίντεο του Mykonos Live TV…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις