Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νάξος: Ο Κώστας Μανωλάς ετοιμάζεται να γίνει ξενοδόχος – Η ατάκα για το μεγάλο του όνειρο – video

Νάξος: Ο Κώστας Μανωλάς ετοιμάζεται να γίνει ξενοδόχος – Η ατάκα για το μεγάλο του όνειρο – video

Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στη Νάξο και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. “Θα κάνω μια προσπάθεια να δώσω κάτι παραπάνω στο νησί”…

Ξενοδοχείο ετοιμάζεται να φτιάξει στη Νάξο ο διεθνής άσος της Ρόμα Κώστας Μανωλάς, στο οποίο μεταξύ άλλων θα φιλοξενεί συμπαίκτες του για να γνωρίζουν τις ομορφιές του νησιού και να τις προβάλουν. Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της βράβευσης του από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πατάτας 2018 που του απένειμε βραβείο για την προσφορά του στον αθλητισμό αλλά και την προβολή της Νάξου.

«Θα κάνω μια προσπάθεια να δώσω κάτι παραπάνω στο νησί φτιάχνοντας ένα ωραίο ξενοδοχείο στο οποίο θα προσπαθήσω να φέρω συμπαίκτες μου να γνωρίζουν το νησί και να το προβάλουμε» είπε. Όπως είναι γνωστό ο Κώστας Μανωλάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάξο και δεν ξεχνά το νησί του, το οποίο επισκέπτεται πολύ συχνά όταν δεν έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του.

Τη βράβευση του Κώστα Μανωλά έκανε ο διευθυντής της ΕΑΣ Νάξου Μιχάλης Βερνίκος (ο οποίος γνωρίζει από παιδί τον Κώστα), όπου τον ευχαρίστησε που προβάλει τη Νάξο και την Ελλάδα γενικότερα και του ευχήθηκε να μην τελειώσει γι αυτόν ποτέ «αυτή η ξέφρενη πορεία» στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η βράβευση του Κώστα Μανωλά

Το Ρεκόρ Γκίνες παρουσία του Κώστα Μανωλά

Η Νάξος πανηγυρίζει ακόμα ένα Ρεκόρ Γκίνες με τηγανιτές πατάτες που έφτιαξαν ένα μικρό βουνό και σερβιρίστηκαν στους τυχερούς επισκέπτες. Για να επιτευχθει το ρεκόρ χρειάστηκαν 2,5 τόνοι ακαθαριστές πατάτες Νάξου, οι οποίες έγιναν 1 τόνος και 800 κιλά καθαρισμένες. Τελικά 625 κιλά τηγανίστηκαν και σερβιρίστηκαν σε μια μερίδα στους επισκέπτες του 9ου Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου, που έδειχναν να το απολαμβάνουν.

Πηγή: naxostimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις