Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ναύπακτος: Το δείπνο του Εμίρη που έγινε θέμα συζήτησης – Μπροστά τους ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου [vids]

Ναύπακτος: Το δείπνο του Εμίρη που έγινε θέμα συζήτησης – Μπροστά τους ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου [vids]

Οι διακοπές για τον Εμίρη του Κατάρ ξεκίνησαν και ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνβει. Η Ναύπακτος τον υποδέχθηκε με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Η Ναύπακτος υποδέχθηκε τον 3ο πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, τον Εμίρη του Κατάρ και πρώην πρωθυπουργό της χώρας, Χαμάντ Μπιν Χαλίφα, που λατρεύει την Ελλάδα. Χθες (28-06-2018) πήγε στο roof garden του πολυτελούς ξενοδοχείου Αμαρυλλίς για να δειπνήσει, μαζί με άτομα που τον συνοδεύουν στο ταξίδι των διακοπών του.

Ο Χαμάντ μπιν Χαλίφα ήταν ο ηγέτης του Κατάρ από το 1995 ως το 2013. Το 1977 ανακηρύχθηκε διάδοχος του θρόνου και ήρθε στην εξουσία το 1995 με την ανατροπή του πατέρα του, Εμίρη Χαλίφα. Έχει τιμηθεί με διάφορα παράσημα και μετάλλια. Γεννήθηκε στην Ντόχα την 1η Ιανουαρίου 1952. Ανήκει στην οικογένεια Αλ-Θανί. Αποφοίτησε από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία το 1971 στο Σάντχερστ του Ηνωμένου Βασιλείου και αργότερα έγινε διοικητής των ενόπλων δυνάμεων του Κατάρ.

Κατέλαβε την εξουσία στις 26 Ιουνίου του 1995 με την ανατροπή του πατέρα του, Εμίρη Χαλίφα Μπιν Χαμάντ, ενώ ο τελευταίος βρισκόταν στη Γενεύη. Παντρεύτηκε τη Σεΐχα Μοζάχ Μπιντ Νασέρ Αλ-Μισνέντ. Παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2013 υπέρ του γιου του, Ταμίμ μπιν Χαμάντ, ο οποίος τον διαδέχθηκε στις 25 Ιουνίου 2013.

Το δείπνο του Εμίρη στη Ναύπακτο

Ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ βρέθηκε στο Amarillys roof Garden, σε έναν πανέμορφο χώρο με θέα το λιμάνι της Ναυπάκτου, ενώ μαζί με μέλη της βασιλικής οικογένειας έκανε βόλτα στα στενά της πόλης και φυσικά ξόδευε τα λεφτά του σαν…μαρουλόφυλλα!

Κατά τη διάρκεια του δείπνου ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες φρέσκα ψάρια, και έδειχνε να το απολαμβάνει.

Ο Εμίρης του Κατάρ διαμένει στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του και πριν τη Ναύπακτο βρέθηκε στο Ναύπλιο.

Η πρώτη και η τρίτη σύζυγός του περιορίζονται στα «καθήκοντά’ τους, δηλαδή να γεννούν και να μεγαλώνουν τους απογόνους του. Η δεύτερη σύζυγός του ωστόσο, η Σέϊκα Μοζάχ, με την οποία έχει 7 παιδιά, συμμετέχει ενεργά στα κοινά προωθώντας την εκπαίδευση των κοριτσιών και συνοδεύει τον σύζυγό της στα περισσότερα επαγγελματικά ταξίδια χωρίς να καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπό της. Έχει δε μεγάλη αγάπη στη μόδα και στις πανάκριβες δημιουργίες των μεγάλων οίκων μόδας (γι αυτό της έχει αγοράσει και 2 από αυτούς!) Θεωρείται από τις 80 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη! Παντρεύτηκε τον εμίρη στα 18 της χρόνια το 1977.

Η περιουσία του περιλαμβάνει υπεπολυτελή σκάφη, πολυτελή ακίνητα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και νησιά και επενδύσεις σε όλο τον κόσμο.

Αν τον δει κανείς στο δρόμο, το πιο πιθανό είναι να τον περάσει για απλό τουρίστα αφού κυκλοφορεί και αγοράζει μόνος του ακόμα και τα ψάρια που τρώει η οικογένειά του.

Πηγή: npress.gr, nafpaktianews.gr

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις