Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ναύπλιο: Στόλισε τον ορίζοντα το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο – Φέρνει στην πόλη 700 τουρίστες – video

Ναύπλιο: Στόλισε τον ορίζοντα το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο – Φέρνει στην πόλη 700 τουρίστες – video

Το Seven Seas Voyager, ξεκίνησε να κατασκευάζεται στην Γένοβα το 2001, έπεσε στην θάλασσα το 2003 και ανακαινίστηκε το 2008. Έχει μήκος 205 μέτρα, πλάτος 28 και βύθισμα 7 μέτρα, σημαία από τις Μπαχάμες και η ταχύτητά του μπορεί να φτάσει τα 20 μίλια την ώρα…

Ένα από τα ομορφότερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, το Seven Seas Voyager βρίσκεται ανοιχτά του Ναυπλίου.

Το Seven Seas Voyager, ξεκίνησε να κατασκευάζεται στην Γένοβα το 2001, έπεσε στην θάλασσα το 2003 και ανακαινίστηκε το 2008. Έχει μήκος 205 μέτρα, πλάτος 28 και βύθισμα 7 μέτρα, σημαία από τις Μπαχάμες και η ταχύτητά του μπορεί να φτάσει τα 20 μίλια την ώρα.

Είναι το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο που έχει όλες τις σουίτες του με μπαλκόνι και το εστιατόριό του λειτουργείται από το εστιατόριο Le Cordon Bleu του Παρισιού. Όπως προείπαμε το Seven Seas Voyager ήρθε στο Ναύπλιο με 700 επιβάτες.

Από τα 450 μέλη του πληρώματος οι 5 είναι Έλληνες και μάλιστα σε επιτελικές θέσεις. Ένας είναι ηλεκτρονικός, ένας executive chef, μια διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού και οι δυο υποπλοίαρχοι στη γέφυρα.

Κατά την διάρκεια του χρόνου το Seven Seas Voyager ταξιδεύει σε όλο το κόσμο φτάνοντας σχεδόν σε 300 λιμάνια σε όλες τις ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης της Ανταρκτικής.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί το καλοκαίρι είναι η Μεσόγειος, η Βαλτική και η Αλάσκα, ενώ από το 2009 πραγματοποιεί επίσης κρουαζιέρες, γυρνώντας σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου στην Ευρώπη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις