Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέα Πέραμος: Εικόνες που κόβουν την ανάσα – Δραματικές διασώσεις από λεωφορείο – Σε κατάσταση πανικού οι επιβάτες [pics, vid]

Νέα Πέραμος: Εικόνες που κόβουν την ανάσα – Δραματικές διασώσεις από λεωφορείο – Σε κατάσταση πανικού οι επιβάτες [pics, vid]

Το λεωφορείο παγιδεύτηκε και οι επιβάτες πέρασαν δραματικές στιγμές μαζί με τον οδηγό, που καλούσε από το παράθυρο σε βοήθεια. Οι εικόνες αποτυπώνουν όλα όσα έγιναν…

Οι εικόνες που βλέπετε είναι από τον ανισόπεδο κόμβο του Θριασίου, ο οποίος πλημμύρισε με τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει σχεδόν μεχρι τη γέφυρα.

Τα αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν οδηγοί και επιβάτες.

Μεταξύ των εγκλωβισμένων οχημάτων και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ όπου οι πυροσβέστες έσπασαν το τζάμι για να βγάλουν τους επιβάτες. Οδηγός και επιβάτες δεν θα ξεχάσουν ποτέ τα όσα έζησαν παγιδευμένοι. Άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και ευτυχώς σώθηκαν μετά την έγκαιρη κινητοποίηση της πυροσβεστικής που αποδείχθηκε σωτήρια.

Οι εικόνες της δραματικής διάσωσης

Σε ποτάμι έχει μετατραπεί η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου στη Νέα Πέραμο, από τις 7 το πρωί, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πολλοί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Ανάλογα προβλήματα παρατηρούνται και στη Νέα Εθνική Οδό. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική, στο 39 χιλιόμετρο, από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, ενώ στην νέα εθνική η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 32 χιλιόμετρο, διεξάγεται μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα. Από το 33 χιλιόμετρο μέχρι το 34 διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 160 κλήσεις και χρειάστηκε να επέμβει σε δεκάδες περιπτώσεις για να απεγκλωβίσει οδηγούς από αυτοκίνητα, αλλά και άτομα που είχαν εγκλωβιστεί σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Πηγή: lamiareport.gr, korinthostv.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις