Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αμοργός: Ο Νίκος Αλιάγας και το γαλλικό κανάλι TF1 κάνουν γυρίσματα στο νησί

Αμοργός: Ο Νίκος Αλιάγας και το γαλλικό κανάλι TF1 κάνουν γυρίσματα στο νησί
ΦΩΤΟ από το cycladesvoice

Ο δήμος Αμοργού υποστηρίζει έμπρακτα την παραγωγή, όπως επισήμανε η κ. Ψυχογιού, παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια, ενώ από την πρώτη στιγμή άφιξής τους στο νησί, όλοι οι συντελεστές ένιωσαν τη γνωστή Αμοργιανή φιλοξενία.

Παράλληλα, ο γεννημένος στη Γαλλία, αλλά με καταγωγή από την Ελλάδα (Μεσολόγγι) δημοφιλής παρουσιαστής, εντυπωσίασε όλους με την υποδειγματική συμπεριφορά του, χαρακτηρίζοντάς τον, ευγενικό, απλό, προσφιλή και με εξαιρετικό χιούμορ.

Εντύπωση προκαλεί επίσης και το γεγονός ότι τα τηλεοπτικά γυρίσματα είναι πολύωρα, αποδεικνύοντας έτσι το επαγγελματισμό όλων των συντελεστών της παραγωγής.

Σημαντικό είναι ακόμη, ότι το 2ο Authentic Big Blue που θα διεξαχθεί στην Αμοργό από 16 έως 23 Σεμπτεμβρίου στην Αμοργό θα προβληθεί επίσης από την εκπομπή του Νίκου Αλιάγα.

Τα γυρίσματα του TF1 στην Αμοργό ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η προβολή της εκπομπής σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης στο τηλεοπτικό κοινό της Γαλλίας -και όχι μόνο- για την Αμοργό που θα γίνει σε 6 επεισόδια!

Το TF1 εκτός από τη Γαλλία εκπέμπει ακόμη σε Ελβετία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Λίβανο.

Πηγή: cycladesvoice 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις