Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρεκόρ αφίξεων στην Πάρο λόγω του καλοκαιρινού καιρού!

Ρεκόρ αφίξεων στην Πάρο λόγω του καλοκαιρινού καιρού!

Ακόμη και οι πλέον αισιόδοξοι, δεν θα τολμούσαν να προβλέψουν ότι η καλοκαιρινή τουριστική σεζόν στο νησί της Πάρου θα… κρατούσε μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου!

Φαίνεται, ότι οι μέρες που διανύουμε λίγο πριν ο δεύτερος φθινοπωρινός μήνας εκπνεύσει, αποτελούν «ουρά» μιας πολύ καλής για την Πάρο, τουριστικά φετινής σεζόν, η οποία όπως όλα δείχνουν, μοιάζει να έχει διευρυνθεί επεκτεινόμενη μέσα στο φθινόπωρο!

Ο πολύ καλός καιρός, οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και οι ήπιοι άνεμοι, έχουν αναμφίβολα συμβάλλει στην εικόνα της αυξημένης για την εποχή κίνησης σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Πολλά καταστήματα παραμένουν, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, ανοιχτά μέχρι αυτή την περίοδο και μάλλον… κατά πληροφορίες μας, θα αργήσουν φέτος να κλείσουν!

Αποκορύφωμα της ζωηρής κίνησης, υπήρξε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου όπου στο λιμάνι της Πάρου οι αφίξεις επισκεπτών έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ συγκριτικά με άλλες χρονιές!

Από την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, 4.455 επιβάτες και 532 αυτοκίνητα αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του νησιού σε 22 συνολικά κατάπλους πλοίων που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο εν λόγω τετραήμερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φετινός Οκτώβριος, αναμένεται να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ τουριστικών αφίξεων των προηγούμενων ετών, εκπλήσσοντας ευχάριστα!

Και δεν είναι μόνο η τρέχουσα κίνηση στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι την πολύ καλή τουριστικά καλοκαιρινή περίοδο του 2019 ακολουθεί μια εξίσου καλή φθινοπωρινή! Ενθαρρυντικά είναι επίσης τα νέα και από τον τουρισμό κρουαζιέρας στην Πάρο καθώς προ ολίγων μόλις ημερών, κατέπλευσε στο νησί το τελευταίο για φέτος κρουαζιερόπλοιο.

Πηγή: parianostypos

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις