Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ξανθός Μάγος έχει για κατοικίδιο ένα… λιοντάρι!

Ο Ξανθός Μάγος έχει για κατοικίδιο ένα… λιοντάρι!

Το πάθος του για τα μαγικά και το ανήσυχό του πνεύμα τον έκαναν έναν από τους μεγαλύτερους μάγους στην Ελλάδα, ενώ η φήμη του έφτασε μέχρι τα πέρατα της γης.

Από την Ινδία και την Κίνα, στην Ευρώπη, την Αμερική μέχρι και την Αυστραλία ο κόσμος τον λάτρευε και έτρεχε σε κάθε του παράσταση να τον παρακολουθήσει. Ο ίδιος προσπαθούσε καθημερινά να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Με εξάσκηση και νέες ιδέες που του έρχονταν στο μυαλό έφτασε σε σημείο να πραγματοποιεί νούμερα με μεγάλο ρίσκο μέχρι και για την σωματική του ακεραιότητα, όμως δεν πτοούνταν και αυτό ήταν που τον έκανε ξεχωριστό. Τελικά ο νεαρός μάγος, μεγάλωσε και έγινε ο πασίγνωστος σε όλους μας πλέον “Ξανθός Μάγος”, ο οποίος ψυχαγώγησε για πάνω από 40 χρόνια πολλές γενιές παιδιών.

Σήμερα και μετά από μία ζωή παραμυθένια, αποφάσισε να αποσυρθεί στο δικό του μοναδικό «κάστρο», που έχει χτίσει εδώ και πολλά χρόνια στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Συντροφιά του η γυναίκα του, αλλά φυσικά και το μοναδικό λιοντάρι που του απέμεινε το οποίο το μεγαλώνει εδώ και πολλά χρόνια στην αυλή του. Κάποτε είχε 300 ζώα, από ιπποπόταμο, μέχρι και πούμα τα οποία πλέον έχει χαρίσει σε γνωστούς και φίλους του στο εξωτερικό.

“Είχα κάποτε πολλά ζώα, όμως έχουν πλέον πολλά έξοδα και αποφάσισα να τα δώσω σε φίλους μου νοιάζονται γι΄αυτά. Το Μόνο που κράτησα είναι κάποιες κότες, σκυλιά, όπως επίσης και το λιονταράκι μου”, μας ανέφερε. Όσον αφορά τα μαγικά, είπε πως συνεχίζει να εξασκείται καθημερινά, όμως ήταν επιλογή του να αποσυρθεί από τις παραστάσεις, ώστε να το θυμούνται όπως ήταν πάντα, καθώς τα χρόνια περνούν.

Το σπίτι του δεν είναι συνηθισμένο, θυμίζει κάστρο, έχει αγάλματα από τις χώρες που έχει ταξιδέψει, έχει κροκόδειλους και λιοντάρια βαλσαμωμένα, ενώ οι κουρτίνες και τα έπιπλα είναι ιδιαίτερα, όπως αρμόζουν σε έναν μάγο.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του Ξανθού Μάγου

 

πηγή: wepost

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις