Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παράλιο Άστρος: Η πάπια – μασκότ έχει ξετρελάνει ντόπιους και τουρίστες – Το βίντεο που έγινε viral

Παράλιο Άστρος: Η πάπια – μασκότ έχει ξετρελάνει ντόπιους και τουρίστες – Το βίντεο που έγινε viral

Η πάπια- μασκότ του Παράλιου Άστρους, η “Ζαχαρούλα” έχει ξετρελαίνει τουρίστες και ντόπιους. Δείτε το βίντεο που έγινε αμέσως viral.

Η “Ζαχαρούλα” είναι η πάπια που έχει ξετρελαίνει τουρίστες και ντόπιους στο Παράλιο Άστρος! Σε ανάρτηση του, o Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης, αναφέρει για τη “Ζαχαρούλα”:

“ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ, η πάπια που έχει ξετρελάνει τουρίστες και ντόπιους στο Παράλιο Άστρος! Η Ζαχαρούλα μιλάει με τον κόσμο και τους θαμώνες των μαγαζιών της περιοχής αφού είναι πολλή φιλική και κοινωνική. Όλοι την προσέχουν σαν τα μάτια τους γιατί είναι σκέτη γλύκα και δεν ενοχλεί κανένα. Άλλη μια όμορφη και ασυνήθιστη συνύπαρξη αποδεικνύει το μεγαλείο της συντροφιάς των ζώων με τους ανθρώπους..”

ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ, η πάπια που έχει ξετρελανει τουρίστες και ντόπιους στο Παράλιο Άστρος! Η Ζαχαρούλα μιλάει με τον κόσμο και τους θαμώνες των μαγαζιών της περιοχής αφού είναι πολλή φιλική και κοινωνική. Όλοι την προσέχουν σαν τα μάτια τους γιατί είναι σκέτη γλύκα και δεν ενοχλεί κανένα. Άλλη μια όμορφη και ασυνήθιστη συνύπαρξη αποδεικνύει το μεγαλείο της συντροφιάς των ζώων με τους ανθρώπους…❤

Gepostet von Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης / Tripoli Animal Shelter, GR am Mittwoch, 21. August 2019

Πηγή: kalimera-arkadia.gr.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις