Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μονεμβασιά: Ο μικρός Thomas διαφημίζει τον φιλοζωικό στην Ολλανδία

Μονεμβασιά: Ο μικρός Thomas διαφημίζει τον φιλοζωικό στην Ολλανδία

Σημαντική προβολή για τον φιλοζωικό σύλλογο Μονεμβασίας, που σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασίας επιτελούν σημαντικό έργο, και προβάλλονται ακόμη και στην Ολλανδία.

Πρεσβευτής του σημαντικού έργου που επιτελεί ο Φιλοζωικός Σύλλογος Μονεμβασίας, σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασίας, γίνεται ο μικρός Thomas. Ο νεαρός ζει στην πόλη Veenoord της Ολλανδίας, αλλά με κάξθε ευκαιρία προβάλλει την… αγάπη του για την Ελλάδα, και ιδιαίτερα για τη Μονεμβασιά και τον ιδιαίτερα δραστήριο Φιλοζωικό Σύλλογο.  Σε εκπομπή μάλιστα που συμμετείχε στην ολλανδική τηλεόραση, προέβαλε το σημαντικό έργο που τελεί ο φιλοζωικός σύλλογος Μονεμβασίας, με την ενίσχυση βέβαια και βοήθεια του Δήμου Μονεμβάσιας. Παράλληλα ανέφερε την ανάγκη ενίσχυσης μέσα από δωρεές του ανωτέρω συλλόγου, προκειμένου αυτός να συνεχίσει την προσπάθεια του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μικρός Thomas, πουλώντας γλυκές λυχουδιές που ο ίδιος κατασκεύασε, συγκέντρωσε συνολικά 575 ευρώ, τα οποία και παρέδωσε στα τέλη Δεκεμβρίου 2018, στην πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Μονεμβασίας, κα Χρυσούλα Καστανιά, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του έργου του.

Πηγή: report24.gr

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις